Route

Met de auto

Vanuit Utrecht
Neem de A12 richting Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.

Vanuit Amsterdam
Neem de A1 afslag A30 afslag Barneveld en rijd door tot de A12 richting Arnhem. Rijd op de A12 tot voorbij Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.

Vanuit Apeldoorn
Neem vanaf de A1 de A50 richting Arnhem en rijd door tot de A12 richting Oberhausen. Rijd op de A12 tot voorbij Arnhem en kies de afslag Zutphen-Velp-Westervoort. Houd rechts aan op de rotonde (knooppunt Velperbroek) en neem de 3e afslag richting Zutphen (A348). Volg de weg en neem afslag De Steeg, aan het eind van de afslag slaat u rechts af. Sla bij de eerste verkeerslichten linksaf (N348, richting Rheden). Kies vervolgens direct de eerste weg rechts (de Parkweg) en rijd over het spoor. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Arnhem rijdt de buslijn 43 richting Apeldoorn via De Steeg. Vanaf het NS-station Dieren rijdt buslijn 43 richting Arnhem via De Steeg.

In De Steeg op de Hoofdstraat uitstappen bij bushalte Brantsenpark. Ga de Parkweg in en steek het spoor over. Na circa 50 meter is aan de linkerzijde van de weg de oprit van Landgoed Rhederoord.