Open Toptrouwlocatie Route

26 november 2017
11.00-16.00 uur

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kun je tussen 11.00 en 16.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! De trouw- en feestlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag.

Als aankomend bruidspaar zijn jullie niet verplicht om je aan te melden voor de route. Wel kan je via de site de ideale route langs de locaties die je wilt bekijken laten berekenen. Kijk op www.opentoptrouwlocatieroute.nl voor meer informatie.

Reacties van bruidsparen over de route:

“Het leek ons een uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier meerdere locaties op één dag te zien. We dachten ons alleen te oriënteren, maar we vonden meteen al een passende locatie!”
“Wij vinden het prettig om de trouwlocaties eerst te bekijken om de sfeer te proeven. Het is een unieke kans om de locaties te zien zoals ze zijn tijdens een bruiloft. Dat geeft toch dat extraatje qua sfeer.”
“Wij doen mee om locaties aangekleed te zien en vanwege de efficiëntie, dat je meerdere locaties op één dag kan bezoeken.”