Geniet deze hele week van sneeuwpret op Landgoed Rhederoord!

Tot en met 14 februari is het prachtig winter weer en is Landgoed Rhederoord omgetoverd tot winter wonderland. Neem je slee mee en glij van de heuvels in ons park van 12 hectare. Dagelijks vanaf 12.00 uur is ons food-to-go pleintje geopend aan de rechterzijde van het landhuis. Geniet van winterse versnaperingen, verse friet en natuurlijk glühwein en warme chocolademelk.

Veluwe Actief biedt tevens de mogelijkheid om te langlaufen. Let op: het langlaufen is t/m zondag 14 februari helemaal vol geboekt.

Blijf je slapen?
Het is ook mogelijk om te blijven overnachten in een van onze 22 stijlvolle kamers. Op een aantal kamers kunt u gezellig dineren en toch genieten van de specialiteiten van het keuzemenu van onze Chef. Reserveren is mogelijk via onze website of telefonisch via 026-4959104.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Aangepaste Corona openingstijden

1 december 2021

De huidige Corona maatregelen hebben ons helaas doen besluiten om aangepaste openingstijden te hanteren. Met ingang van 6 december is Landgoed Rhederoord van maandag t/m donderdag gesloten. Op vrijdag, zaterdag en zondag […]

Lees meer
NIEUWS

Wild weekend

17 september 2021

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
29 Jan
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef