Deze zomer zijn er diverse werkzaamheden aan de snelweg naar ons landgoed. Hou rekening met een langere reistijd.

Afsluitingen A348 de Beemd – Doesburg/Dieren

Tussen 18 juli 07.00 uur en 14 augustus 07.00 uur is de A348 dicht tussen afrit 1 de Beemd en Doesburg/Dieren. We leiden doorgaand verkeer in deze fase om via de N338 en de N317. Afrit 1 de Beemd blijft bereikbaar vanaf knooppunt Velperbroek. Verkeer van Doesburg/Dieren naar Arnhem heeft geen last van deze werkzaamheden.

Lokale bereikbaarheid De Steeg

Verkeer vanuit Arnhem richting de Steeg volgt de algemene omleidingsroute over de A12, N338 (afslag Westervoort op de A12) en N317 naar de A348 richting Arnhem. De eerste afslag op de A348 gaat naar de Steeg. Vanuit de Steeg richting Dieren volgt verkeer de Middachterallee naar Ellecom. Bij Ellecom kan het verkeer de N348 oprijden richting Dieren.

Bekijk meer info en de omleidingsroute.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wegwerkzaamheden zomer 2021

30 juni 2021

Deze zomer zijn er diverse werkzaamheden aan de snelweg naar ons landgoed. Hou rekening met een langere reistijd. Afsluitingen A348 de Beemd – Doesburg/Dieren Tussen 18 juli 07.00 uur en 14 augustus […]

Lees meer
NIEUWS

Yes, ons terras gaat weer open!

23 april 2021

Op 28 april vanaf 12.00 uur ben je weer van harte welkom op ons vernieuwde terras! Hier serveren wij 7 dagen per week koffie & gebak, lunch, borrel en (vroeg)diner. In verband […]

Lees meer
Picknick @ the park
22 Aug
EVENT

Picknick @ the park

Op zondag 22 augustus is het tijd voor Picknick @ the Park op Landgoed Rhederoord! Geniet rondom het Koetshuis met vrienden of familie van al het lekkers dat onze Chef en zijn […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef