Partijen

Partijen en feesten op Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord biedt uitstekende mogelijkheden voor een partij, feest of een exclusieve receptie, zoals een bedrijfsfeest, een huwelijksfeest of een lustrum, jubileum en meer! Feesten en partijen zijn er in vele soorten en maten. Landgoed Rhederoord is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld private dining Wij willen graag samen met u een feest organiseren dat helemaal bij u past.

Wat is bijvoorbeeld een feest zonder lekkere hapjes en mooie (huis)wijnen? Tijdens de feestavond of de borrel schenken we het standaard receptieplateau, bestaande uit: vruchtensap, bier van de tap, frisdranken, mineraalwater, witte- en rode wijn, rosé en binnenlands gedistilleerd. Voor een feestavond vanaf circa 20.30 uur tot 00.00 uur/00.30 uur kunt u rekening houden met een richtprijs van circa € 22,50 per persoon (dranken berekenen wij op basis van nacalculatie of op afkoop). Daarnaast zijn er mogelijkheden volop om uw feest te begeleiden met heerlijke diverse culinaire hapjes of met bijvoorbeeld een mooi buffet. Hier laten wij u graag een selectie uit de verschillende opties zien

Wilt u de hele locatie exclusief tot uw beschikking hebben? Dat kan ook bij Landgoed Rhederoord! Onze salesafdeling informeert u graag nader over de diverse mogelijkheden en de prijzen. In een persoonlijke gesprek bespreken wij graag uw specifieke wensen omtrent uw aanvraag en laten wij u graag tijdens een rondleiding de verschillende zalen zien.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104.