Catering

Catering op locatie

Catering bij u thuis of in het bedrijf behoort tot de mogelijkheden. De gehele culinaire stijl en sfeer van Landgoed Rhederoord kunnen wij elders op locatie verzorgen. Voor bijvoorbeeld een evenement, opening of zelfs de overname van uw dagelijkse cateringactiviteiten in uw gehele bedrijfsrestaurant . We kijken graag samen met u naar uw wensen, ideeën en zetten graag de voordelen en mogelijkheden voor u op een rij.

In company catering

Een goed bedrijfsrestaurant is meer dan alleen een plek waar uw medewerkers koffie kunnen drinken en een broodje kunnen halen. Een gezellige en ontspannen sfeer en het bieden van meerdere mogelijkheden draagt vaak bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Het is fijn om bij te praten met collega’s onder het genot van een lekkere en gezonde lunch. Het assortiment en de uitstraling stemmen we natuurlijk geheel met u af.

De stap naar in company catering is voor ons logisch. We voorzien al diverse bedrijven dagelijks van lunches en diner. De kantine van meubelbedrijf Eijerkamp in Zutphen runnen wij ook. Ons concept integreren in uw bedrijfsrestaurant? Dat kan! Eerlijk en verantwoord eten met producten uit de regio.

Omdat mensen verschillend zijn, situaties veranderen en locaties heel divers zijn komen wij graag naar u en de locatie toe voor een persoonlijk gesprek. Voor meer informatie over catering kunt u contact opnemen met onze Salesafdeling via 026-4959104.

Bel me terug