Landgoed Rhederoord

Op Landgoed Rhederoord kom je tot elkaar!

Landgoed Rhederoord is gebouwd in 1746 als buitenverblijf van Arnhemse notabelen. Omgeven door 12 ha. eigen park, het Nationaal Park Veluwezoom en de uitlopers van de Gelderse IJsselvallei, biedt het onze gasten een onvergetelijk verblijf.

Of u het nu groots aanpakt of de voorkeur geeft aan een klein gezelschap: Landgoed Rhederoord past altijd. Want hoe statig ons pand ook oogt, het is knus en intiem. De unieke zalen met hun manshoge schouwen en prachtige lambrisering stralen geborgenheid uit. Net als de gezellige Pub en de Wijnkelder, waar nog vele onbekende en vergeten wijnen wachten om hun geheimen te onthullen.

In het volgende artikel “Mooiste plekje in de regio” leest u de visie van ons operationeel directeur Bart-Jan Hallers: een Plek voor inspiratie

Zowel zakelijk als particulier

Onze verschillende ruimtes zijn geschikt voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Voor een klein gezelschap tot een groep van 450 gasten. Het landgoed is hiervoor 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. De mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft zijn eindeloos. De individuele gast kan bij ons overnachten of genieten van een van onze arrangementen of kom eens langs in Restaurant Koetshuis Rhederoord.

Bekijk hier onze brochure