Trouwen

Trouwen op Landgoed Rhederoord

Op ons Landgoed kunt u uw complete bruiloft zowel binnen als buiten vieren. Van trouwen tot overnachten met al uw vrienden en familie. De diverse sfeervolle zalen met prachtig uitzicht op de tuinen en over de IJsselvallei, bieden plaats aan ruim 200 gasten voor uw receptie, diner en feest. De Wijnkelder en de Pub nodigen uit tot proeverijen en het 12 ha. park lokt tot een picknick of High Tea.

Onze chef-kok en zijn team zorgen graag voor een perfecte en vooral persoonlijke culinaire invulling van uw wensen. Aan de hand van uw eigen wensen en ideeën en natuurlijk onze ervaring geven we samen de invulling voor de mooiste dag van uw leven waarop u met een gerust hart “Ja” kunt zeggen tegen uw geliefde.

Officiële trouwlocatie

Landgoed Rhederoord is een officiële trouwlocatie in de gemeente Rheden. In het Landhuis, in het Koetshuis maar ook op het terras en in ons prachtige park kan de huwelijksceremonie met ambtenaar van de burgerlijke stand plaatsvinden. Een bijzondere plek om een bijzondere dag te vieren!

Ook na het officiële gedeelte heeft Landgoed Rhederoord alle ingrediënten in huis voor de perfecte trouwdag. Of u het nu groots aanpakt of de voorkeur geeft aan een klein gezelschap, Landgoed Rhederoord past altijd. Want hoe statig ons pand ook oogt, het is knus en intiem. De zalen met hun manshoge schouwen en prachtige lambrisering stralen geborgenheid uit. De romantische plekjes buiten én binnen bieden een prachtige achtergrond voor trouwfoto’s. Na de feestelijke dag kunnen bruidspaar en gasten blijven overnachten. Onze Grand Deluxe kamer met balkon is dan natuurlijk voor het pasgetrouwde paar.

Kom ook trouwen op Landgoed Rhederoord!

Keurmerk NTBO

De trouwlocatie Landgoed Rhederoord is lid van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO) en in het bezit van het Keurmerk Trouwen. We zijn gescreend en getoetst op onze gastvrijheid, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Keurmerk-ntbo

Beste Trouwlocatie van 2015

Landgoed Rhederoord is door de Dutch Wedding Awards verkozen tot Beste Trouwlocatie van Nederland! De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie, de award is de vakprijs voor de beste ‘leveranciers’ in de branche en wordt jaarlijks in 13 categorieën uitgereikt, dit jaar voor de 5e keer.

Lees hier het hele artikel.

winnaar-trouwlocatie-2015

Afgelopen jaar mochten wij ons met trots de beste trouw locatie van Nederland noemen, ook voor het afgelopen jaar kregen wij te horen dat we wederom genomineerd zijn voor beste trouw locatie van Nederland!

Kijk hier voor de officiële site van de Dutch Wedding Awards voor meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bekijk onze brochure (PDF)