Best wedding deal

We hebben een speciale deal voor jullie samengesteld met 30 daggasten en 100 avondgasten. Deze deal is geldig op maandag, dinsdag en woensdag. Alles is inclusief voor € 6.783,- .

13.30 uur – Ontvangst van u en uw gasten op ons landgoed met een heerlijk bakje koffie of thee en een zoete bite naar keuze.

14:15 uur – Uw gasten hebben plaatsgenomen in de Brantsenzaal, een inspirerende plek met manshoge schouw en haard en een uitloop naar de vestibule met een indrukwekkend uitzicht over de Gelderse IJsselvallei. Bij mooi weer kunnen jullie trouwen in onze prachtige tuinen om elkaar het jawoord te geven!

15:00 uur – Na het jawoord  staat onze bediening in de tuin onder de eeuwenoude rode beuk met een vrolijk glas bubbels op u en uw gasten te wachten. Het glas wordt geheven en er wordt feestelijk geproost en de bruidstaart wordt aangesneden! De bruidstaart verzorgt u zelf.

15:30– De ‘toost op het bruidspaar’ loopt geleidelijk over in een informele borrel met lekkere borrelbites en een drankje naar keuze (binnenlands gedistilleerd). Gedurende de borrel wordt er rondgegaan met huishapjes.

17:30 – Wij nodigen u uit voor het huwelijksdiner in bijvoorbeeld onze robuuste Brantsenzaal of de sfeervolle Rode Zaal.  En op een zomerse, zwoele avond kunt u er ook voor kiezen om het diner in de tuin te laten plaatsvinden.

Onze chef-kok heeft een heerlijk 3-gangen diner voor u bereid, begeleid door heerlijke biologische wijnen uit eigen wijnkelder. Omdat wij in onze landgoedkeuken werken met biologische en streekeigen producten van onze favoriete leveranciers, kunt u een smakelijk diner verwachten! Onze kok kan het diner samenstellen met de creativiteit van de dag, maar u kunt ook één maand voor uw trouwdag de invulling van het diner met onze chef-kok bespreken, zodat het diner geheel naar uw ‘smaak’ is.\

20:00 Na het diner kunt u zich nog even opfrissen voor het avondfeest!

20:30 Het feest kan beginnen! De overige gasten zijn binnengekomen en ontvangen allemaal een drankje naar keuze (binnenlands gedistilleerd). Gedurende de avond wordt er rondgegaan met koude huishapjes en warme bittergarnituur!

00:30 Aan het eind van de avond gaan de avondgasten weer naar huis en kunt u de huwelijksnacht doorbrengen in onze imposante balkonkamer met ligbad en groot balkon, waarvandaan u een adembenemend uitzicht heeft! In de overige vier kamers kunnen uw gasten verblijven!

Na het ontwaken kunt u samen met uw gezelschap onder het genot van een regionaal ontbijtbuffet nog heerlijk nagenieten van uw sprookjesachtige huwelijksdag.

Prijs per extra daggast € 110,93
Prijs per extra avondgast € 31,45

 

Lotte Marie Photography

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Contactgegevens

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T: 026 - 49 59 104
E: info@rhederoord.nl

Nieuwsbrief aanmelden