Reacties

Bekijk hier de reviews van bruidsparen die u voorgingen of schrijf zelf uw eigen review en laat ons en andere gasten weten wat uw beleving was.

“In een woord geweldig!! Super locatie, super leuke mensen!”
Informatie:★★★★★
Communicatie:★★★★★
Medewerkers:★★★★★
Flexibiliteit:★★★★★
Wensen:★★★★★
Prijs & Kwaliteit:★★★★★
Sonja, Mei 2017, bron: theperfectwedding.nl

Op 28 april hebben wij onze bruiloft op Rhederoord gevierd. Alles klopte en was zoals wel het gehoopt hadden.
Bij aankomst stonden alle gasten op de trap te wachten toen wij met de eend aan kwamen rijden.
De ceremonie in de bruine zaal was erg intiem en ook het taart aansnijden in de witte zaal was verrassend.
Het 8 gangen diner vond plaats in de bruine zaal. We zijn verrast door de goede en vriendelijke bediening.
We hebben genoten van het heerlijke eten en de goede sfeer! We hebben van onze gasten veel positieve reacties gehad op de goede bedden in de hotelkamers.
De huwelijkssuite is prachtig! Tijdens het ontbijt hebben we nog gezellig na kunnen kletsen.
Alles bij elkaar een zeer geslaagd huwelijksfeest!
Dank voor alles. Hartelijke groet,
Allard Harbers en Anne Wil Bernards, 28 april 2017

Op 31-03-2017 zijn wij getrouwd op landgoed Rhederoord. Doordat het prachtig weer was kon de ceremonie op het laatste moment, mede door de flexibiliteit en inzet van alle medewerkers, buiten plaatsvinden. Het landgoed leende zich uitstekend voor het maken van foto’s. ‘S avonds hebben wij genoten van een uitstekend bereid diner met daarbij passende wijnen. Tenslotte vonden wij het heel fijn om te overnachten op het landgoed na zo’n geweldige dag.
Met vriendelijke groet,
Arnoud en Leonie, 31 maart 2017

Op 8 september 2016 hebben wij een fantastische bruiloft gehad op Landgoed Rhederoord. Deze prachtige locatie was bij ons gelijk favoriet. Vooraf hebben we alles goed doorgesproken en het is fijn dat ze meedenken om er samen een top feest van te maken. Vooral de combinatie van het feest, afterparty en het overnachten is ons en onze gasten erg goed bevallen en is zeker een aanrader. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben geen moment het gevoel gehad dat dingen anders gingen dan afgesproken. Prachtig gedekte tafels in de zon onder de oude beuk in combinatie met heerlijk eten, goede wijn en goed gezelschap hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd. Mattijs en Mariska Grondman, 8 september 2016

We hebben een werkelijk prachtige bruiloft beleefd op landgoed Rhederoord. Doordat alles op 1 locatie is, beleef je een hele ontspannen dag. Ook onze gasten hebben een heerlijk relaxte dag gehad. Alles is tot in de puntjes geregeld, het eten is fantastisch. Enige minpunt: omdat er veel getrouwd wordt op Rhederoord, kun je in het voortraject soms het gevoel krijgen niet uniek of bijzonder te zijn. Dit in tegenstelling tot de dag zelf, waar iedereen je wel het gevoel geeft dat het om jullie draait. het is geen goedkope locatie, maar ik zou deze absoluut bij iedereen aanraden. Erwin en Erika Dechamps, 12 augustus 2016

Wat een superdag hebben wij gehad. Wij zijn op 9 juli getrouwd op Rhederoord en hebben de dag van ons leven gehad. Voor iedereen is de bruiloft natuurlijk een moment om nooit te vergeten maar de omgeving, het personeel, eten en drinken waren in een woord fantastisch! De zorg van het personeel is echt fantastisch en het zijn die kleine dingen die zo bijzonder zijn. Dit alles maakte onze dag tot een grote beleving die wij voor altijd zullen koesteren. Daarnaast was voor ons een grote pre dat wij onze bruiloft op een locatie konden vieren, van ceremonie tot feest. En uiteraard dat de gasten konden blijven slapen.
Naast de dag zelf, was de voorpret ook al fantastisch. De communicatie en planning vooraf was geweldig. En uiteraard zijn wij een aantal keren vooraf er geweest om de wijnen en eten voor te proeven. Eigenlijk vinden wij het jammer dat het nu allemaal voorbij is! Misschien maar alvast “renewing our vows” gaan plannen! Peter en Julia Gooijer, 9 juli 2016

Een fantastische locatie met fantastische mensen. We hadden het niet mooier kunnen hebben en familie, vrienden en collega’s praten er maanden later nog steeds over hoe geweldig deze dag mede dankzij rhederoord is geweest.
Ann-Cathrin, 12 januari 2016, bron: theperfectwedding.nl

Meer reacties

Reacties 2015
Reacties 2014
Reacties 2013
Reacties 2012
Reacties 2011
Reacties 2010

Contactgegevens

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T: 026 - 49 59 104
E: info@rhederoord.nl

Nieuwsbrief aanmelden