Reviews


Bekijk hier de reviews van bruidsparen die jullie voorgingen. Schrijf zelf een review en laat andere mensen weten wat ze als gast mogen verwachten bij Landgoed Rhedroord.

“Inmiddels zijn wij bijna 1 jaar getrouwd (17 juni ‘17) en wij hebben echt een fantastische bruiloft gehad op Landgoed Rhederoord. Zij hebben ervoor gezorgd dat onze bruiloft tot in de puntjes was verzorgd. Sander is echt fantastisch geweest in de voorbereidingen en op de dag zelf! Echt een topper. Wij (maar zeker ook onze gasten) hebben zo genoten van de prachtige plek en de perfecte service! Wij kijken met heel veel plezier terug op onze bruiloft bij Rhederoord. Nogmaals bedankt voor alles!

Informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs & kwaliteit: ★★★★★

Dominique, 4 juni 2018, bron: www.theperfectwedding.nl

Ik was ceremoniemeester en heb zelden zo’n flexibele, positieve, zelfs zingende medewerkers gezien. Echt een top locatie!

Informatievoorziening: ★★★★★
Communicatie & afspraken: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Begreep onze wensen: ★★★★★
Prijs & kwaliteit:★★★★★

Suzanne de Groen, 27 september 2017, bron: theperfectwedding.nl

We cannot thank and praise Rhederoord enough for their hospitality, professionalism, quality of service, food and accommodation. Rhederoord exceeded our expectations on all levels and mad our wedding day an unforgettable experience. The whole team was phenomenal – nothing was too much effort. They went above and beyond and did it all with a smile and professionalism. Not once did I detect any negativity or any indication of frustration from the staff (and believe me, we had some extremely demanding guests).

Informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs & kwaliteit: ★★★★★

Hannelie, 13 augustus 2017, bron: www.theperfectwedding.nl

Dit is gewoon de plek voor je huwelijksdag, hands down! Ons eerste bezoek gaf al direct de doorslag. Bij de aankomst waren wij overdonderd door de uitstraling van het landgoed. Het ontvangst dat daarop volgde was voor ons nog meer de bevestiging dat dit onze locatie zou worden. Gedurende het voortraject hebben wij op meerdere gebieden veelvuldig contact gehad. Op elk vlak is er heel prettig en open meegedacht. Er bleef geen vraag onbeantwoord. Ook op de dag zelf konden wij elke vraag stellen en er werd zo nodig direct naar gehandeld. De locatie is gewoon perfect! Je waant je letterlijk in het buitenland door de groene omgeving, de hoge bomen en de rust die er heerst. Van binnen biedt de locatie alles wat je je maar kunt wensen voor de trouwdag. Voordeel is ook zeker de mogelijkheid om er te kunnen overnachten. Het eten was ronduit subliem! Wij hadden gekozen voor een diner a la Bertolli (familie stijl dineren aan lange tafels) en samen met chef-kok Gerhard was het eindresultaat geweldig. Verse (biologische) producten met lekkere smaakcombinaties waren voor ons en de gasten een blijvende herinnering. Ook op de andere momenten van de dag waren de hapjes en drankjes uitstekend te noemen. Het ontbijt op de dag na de bruiloft gaf ook direct weer hoeveel zorg er wordt omgegaan met verse en biologische producten. De medewerkers zijn vooral de reden waarom onze dag zo geslaagd was. Zoals eerder genoemd, was het contact uitstekend en vooral gedurende de dag hebben zij ervoor gezorgd dat wij ons nergens druk over hoefden te maken. Aan een half woord hadden zij genoeg en wisten vooral door hun uitgebreide ervaring hoe de dag tot in de puntjes goed te laten verlopen. Wij zijn vol lof over iedereen die heeft meegewerkt in het voortraject en op de dag zelf. De samenwerking was professioneel, maar vooral erg persoonlijk. Al met al is onze dag ronduit perfect verlopen. Precies zoals wij het hadden voorgesteld. Dit is dankzij meerdere factoren van deze locatie, die wat ons betreft uniek is.  Wij zullen zeker in de toekomst terugkomen voor een van de gezellige evenementen die met enige regelmaat worden georganiseerd, of misschien wel gewoon een nachtje slapen om de geweldige dag enigszins weer te kunnen herbeleven.

Informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs & kwaliteit: ★★★★★

John, 12 augustus 2017, bron: www.theperfectwedding.nl

Wat een geweldige dag hebben we gehad op Landgoed Rhederoord! Vanaf de eerste kennismaking voelden we dat dit een bijzondere plek was. De sfeer, uitstraling en professionaliteit van het team zijn onovertroffen. Tijdens de voorbereidingen hebben we vaak contact gehad waarbij al onze vragen snel en duidelijk werden beantwoord. Al direct was duidelijk dat bij jullie écht alles mogelijk is, wat een flexibiliteit! Ook de voorgestelde leveranciers waren top. De rust die jullie uitstraalden zorgde ervoor dat we op de dag zelf geen moment zorgen hadden en volledig in het moment konden zijn. Het eten was heerlijk en puur. De dag verliep vlekkeloos en alle momenten sloten door jullie perfecte organisatie naadloos op elkaar aan. Sander is een gastheer in hart en nieren! We kijken uit naar ons volgende bezoek tijdens een van jullie evenementen waarop wij onze dag nog lang zullen herbeleven. Wij zijn jullie heel erg dankbaar voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven! Lieve groet,

Hiddo en Eline, 8 juni 2017

“In een woord geweldig!! Super locatie, super leuke mensen!”
Informatie: ★★★★★
Communicatie: ★★★★★
Medewerkers: ★★★★★
Flexibiliteit: ★★★★★
Wensen: ★★★★★
Prijs & kwaliteit: ★★★★★

Sonja, mei 2017, bron: www.theperfectwedding.nl

Op 28 april hebben wij onze bruiloft op Rhederoord gevierd. Alles klopte en was zoals wel het gehoopt hadden. Bij aankomst stonden alle gasten op de trap te wachten toen wij met de eend aan kwamen rijden. De ceremonie in de bruine zaal was erg intiem en ook het taart aansnijden in de witte zaal was verrassend. Het 8 gangen diner vond plaats in de bruine zaal. We zijn verrast door de goede en vriendelijke bediening. We hebben genoten van het heerlijke eten en de goede sfeer! We hebben van onze gasten veel positieve reacties gehad op de goede bedden in de hotelkamers. De huwelijkssuite is prachtig! Tijdens het ontbijt hebben we nog gezellig na kunnen kletsen. Alles bij elkaar een zeer geslaagd huwelijksfeest! Dank voor alles. Hartelijke groet,

Allard Harbers en Anne Wil Bernards, 28 april 2017

Op 31-03-2017 zijn wij getrouwd op landgoed Rhederoord. Doordat het prachtig weer was kon de ceremonie op het laatste moment, mede door de flexibiliteit en inzet van alle medewerkers, buiten plaatsvinden. Het landgoed leende zich uitstekend voor het maken van foto’s. ‘S avonds hebben wij genoten van een uitstekend bereid diner met daarbij passende wijnen. Tenslotte vonden wij het heel fijn om te overnachten op het landgoed na zo’n geweldige dag.
Met vriendelijke groet,

Arnoud en Leonie, 31 maart 2017

In het weekend van 21 januari 2017 hebben wij samen met onze vrienden en familie een fantastische mooi bruiloftsweekend mogen meemaken in het landhuis Rhederoord. Rhederoord heeft er voor gezorgd dat het het meest bijzondere weekend is geworden van ons leven. Tijdens de voorbereidingen werd alle tijd genomen om ons te helpen een mooie invulling te geven aan onze bruiloft. We konden altijd met onze vragen (en dat waren er veel) terecht en er werd altijd erg snel gereageerd. Je wilt ontzorgd worden tijdens de voorbereidingen en dat heeft Rhederoord perfect gedaan. Samen met de keuken hebben we 2 mooie menu’s samengesteld en ze waren erg enthousiast over ons verzoek om zelf een dessert te bedenken waarin wij graag een magnum verwerkt wilden zien. Het resultaat was geweldig! Tijdens ons weekend was Sander van Beek onze steun en toeverlaat. Zijn service niveau is uitmuntend. Je kan zien dat hij zijn werk geweldig vindt. Vol enthousiasme kan hij vertellen over de bijpassende wijnen bij het eten. Zonder het besproken te hebben heeft hij er voor gezorgd dat wij op de vrijdagavond na onze fakkeltocht buiten in de sneeuw van onze glühwein konden genieten met op de achtergrond heerlijke muziek.

Sander had daarnaast oog voor de kleinste details en heeft er mede voor gezorgd dat wij alleen maar bezig waren met genieten van dit prachtige weekend. Kortom voor ons is Rhederoord een geweldige locatie en wij zouden iedereen aanraden om hier je bruiloft te organiseren en vooral ontzettend te genieten van deze prachtige locatie.

Anke en René, 21 januari 2017

Op 8 september 2016 hebben wij een fantastische bruiloft gehad op Landgoed Rhederoord. Deze prachtige locatie was bij ons gelijk favoriet. Vooraf hebben we alles goed doorgesproken en het is fijn dat ze meedenken om er samen een top feest van te maken. Vooral de combinatie van het feest, afterparty en het overnachten is ons en onze gasten erg goed bevallen en is zeker een aanrader. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij hebben geen moment het gevoel gehad dat dingen anders gingen dan afgesproken. Prachtig gedekte tafels in de zon onder de oude beuk in combinatie met heerlijk eten, goede wijn en goed gezelschap hebben ons een onvergetelijke dag bezorgd.

Mattijs en Mariska Grondman, 8 september 2016

We hebben een werkelijk prachtige bruiloft beleefd op landgoed Rhederoord. Doordat alles op 1 locatie is, beleef je een hele ontspannen dag. Ook onze gasten hebben een heerlijk relaxte dag gehad. Alles is tot in de puntjes geregeld, het eten is fantastisch. Enige minpunt: omdat er veel getrouwd wordt op Rhederoord, kun je in het voortraject soms het gevoel krijgen niet uniek of bijzonder te zijn. Dit in tegenstelling tot de dag zelf, waar iedereen je wel het gevoel geeft dat het om jullie draait. het is geen goedkope locatie, maar ik zou deze absoluut bij iedereen aanraden.

Erwin en Erika Dechamps, 12 augustus 2016

Wat een superdag hebben wij gehad. Wij zijn op 9 juli getrouwd op Rhederoord en hebben de dag van ons leven gehad. Voor iedereen is de bruiloft natuurlijk een moment om nooit te vergeten maar de omgeving, het personeel, eten en drinken waren in een woord fantastisch! De zorg van het personeel is echt fantastisch en het zijn die kleine dingen die zo bijzonder zijn. Dit alles maakte onze dag tot een grote beleving die wij voor altijd zullen koesteren. Daarnaast was voor ons een grote pre dat wij onze bruiloft op een locatie konden vieren, van ceremonie tot feest. En uiteraard dat de gasten konden blijven slapen. Naast de dag zelf, was de voorpret ook al fantastisch. De communicatie en planning vooraf was geweldig. En uiteraard zijn wij een aantal keren vooraf er geweest om de wijnen en eten voor te proeven. Eigenlijk vinden wij het jammer dat het nu allemaal voorbij is! Misschien maar alvast “renewing our vows” gaan plannen!

Peter en Julia Gooijer, 9 juli 2016

Een fantastische locatie met fantastische mensen. We hadden het niet mooier kunnen hebben en familie, vrienden en collega’s praten er maanden later nog steeds over hoe geweldig deze dag mede dankzij rhederoord is geweest.

Ann-Cathrin, 12 januari 2016, bron: www.theperfectwedding.nl

Oudere reacties:

Reacties 2015
Reacties 2014
Reacties 2013
Reacties 2012
Reacties 2011
Reacties 2010