Reacties 2010

“Onze huwelijksdag… wat een prachtige dag was het!! De zon scheen en alles was zoals het moest zijn, we hebben echt enorm genoten van deze prachtige dag. Het moet gezegd: jullie hebben ons werkelijk in de watten gelegd. Wat een prachtige locatie en wat een service. In één woord TOP. Heel erg bedankt hiervoor. Ook de wijnproeverij, de kamers en vooral ook het diner waren fantastisch. Op één of andere wijze heeft jullie kok aangevoeld waarmee hij ons het grootste plezier deed. Onze gasten hebben ons nog vaak verteld hoe mooi ze de locatie vonden en hoe ze hebben genoten van het feest. Na afloop hebben we ook hele positieve reacties gekregen van onze ceremoniemeesters over de medewerking die zij hebben ontvangen van Rhederoord. Ook hiervoor enorm bedankt. Alles bij elkaar kunnen we stellen dat wij een huwelijksdag hebben gehad die beter was dan we hadden kunnen dromen, mede door jullie fantastische inzet! Wij gaan Rhederoord bij iedereen aanbevelen!!!”
Steven-Jan & Marieke van Beek, 21 mei 2010

“Onze bruiloft bij Rhederoord was een fantastische dag. We hebben ontzettend genoten van het lekkere eten, de gezelligheid en natuurlijk van elkaar. We waren dan ook erg blij met onze keuze voor Rhederoord. En ook van onze gasten hebben we de nodige complimenten gekregen over de mooie locatie. Bedankt voor de gastvrijheid!”
Bart & Marjolijn van Beek, 17 april 2010

“Bij deze willen we jullie nogmaals zeer hartelijk danken voor jullie aandeel in een voor ons onvergetelijk feest en weekend eind januari. Het was echt een sprookje en helemaal fantastisch! Jullie locatie, de workshops, de plechtigheid zelf, het diner. Nou noem alles maar, er was niets dat niet aan alle verwachtingen voldeed. Ook onze gasten zijn nog steeds onverdeeld laaiend enthousiast over alles. Heel veel dank dus van een zeer gelukkig bruidspaar…”
Lars & Sigrid Buil, 30 januari 2010

“Die ene blik, dat ene woord, die kus vol liefde… zo klonk onze uitnodiging, met een Italiaanse sfeer. Ook 29-01-2010: familie, muziek, prosecco, heerlijk eten en… liefde. We kijken met veel plezier terug op deze bijzondere dag en hebben enorm genoten van de locatie. Door zo`n dag zelf te ervaren besef je pas hoe belangrijk dat is, de juiste locatie, de setting, de gasten, maar ook het personeel. Voor ons gevoel is het de dag geworden zoals we wilden en hebben er met volle teugen van genoten. En ook van onze gasten horen we nog steeds dat ook zij enorm genoten hebben van onze dag. Precies wat we wilden. Rhederoord bedankt!”
Robert & Eline Schuttinga, 29 januari 2010

“Onze trouwdag op Rhederoord was met recht de mooiste uit ons leven. De gehele dag ging zoals wij dat wilden en elk onderdeel liep geleidelijk in het volgende over. De zalen waren romantisch mooi en het eten en drinken voortreffelijk. Wij zijn heel blij dat wij deze locatie voor onze dag hebben gekozen.”
Aukje & Rene Salomons, 15 januari 2010