Reacties 2011

“Na een zakelijk bezoek aan Landgoed Rhederoord wist ik het meteen: als ik ooit ga trouwen, dan wil ik dat hier! Gelukkig dacht mijn aanstaande er ook zo over en zijn wij op 23 december 2011 op het landgoed getrouwd. Het gaat om het eerste gevoel wat je bij een locatie hebt, direct het vertrouwen hebben dat het daar helemaal goed gaat komen. De manier waarop wij voor onze bruiloft werden ontvangen en de tijd die voor ons, maar ook voor onze ceremoniemeester, werd genomen was super. Niks was teveel en ook de flexibiliteit waarmee er met vragen werd omgegaan is noemenswaardig. Onze hele bruiloft speelde zich in de avond en in Kerstsfeer af. Het hele romantische plaatje was compleet, tot trouwen voor de Kerstboom aan toe. Bij aankomst hebben we eerst genoten van een heerlijk diner met een klein gezelschap. De mooie presentatie van de gerechten en de onderscheidende keuken heeft alle gasten verbaasd. De wil om het goed te doen en het voor ons als bruidspaar een onvergetelijke avond te laten zijn, is voelbaar. De gastheer en zijn staff zijn vriendelijk, behulpzaam, staan op de voorgrond, maar bewegen zich zo mee dat ze eigenlijk niet opvallen. Met ons gezelschap van 100 gasten was de locatie ideaal. De gasten die graag wilden dansen, hadden de ruimte in De Van Heeckeren van Kell zaal, terwijl de gasten die een praatje wilden maken rusten in de lounge konden zitten. De sfeer was ongedwongen en relaxt, juist zoals wij dat graag wilden. Na ons geslaagde feest zijn wij met de daggasten blijven overnachten en hebben wij deze bijzondere avond de volgende ochtend afgesloten met een heerlijk biologisch ontbijtbuffet.  Alle lof aan Landgoed Rhederoord! De sfeer, de persoonlijke aandacht en de fantastische keuken maken deze locatie tot een landgoed dat je bij iedereen aanraadt!”
Jeroen & Margo de Maar, 23 december 2011

“10 september 2011 was onze grote dag! Vanaf het allereerste moment dat wij jullie prachtige locatie gingen bekijken waren wij werkelijk direct verkocht! Het gehele team van het landgoed Rhederoord heeft er een geweldige en onvergetelijke dag van gemaakt, alles was top verzorgd en iedereen heeft volop kunnen genieten. Dat het landgoed Rhederoord voorziet in alle faciliteiten om alles in één locatie te doen, dus overnachten voor het huwelijk, visagie en kapster in de ochtend, de trouwceremonie, gezelligheid met de daggasten, diner met de genodigden, een spetterend avondfeest en een heerlijke overnachting, heeft het voor iedereen een zeer geslaagde dag gemaakt. We hadden het ons niet mooier kunnen wensen, mede dankzij Rhederoord! Een onvergetelijke dag waar we ontzettend van hebben kunnen genieten. Een geweldige begeleiding van al het personeel tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag. Namens de gehele familie en alle aanwezigen willen wij hierbij het gehele team van Rhederoord bedanken. Super bedankt!”
Gerwin & Chantal van der Hoek, 10 september 2011

“We kijken terug op een heel ontspannen huwelijksdag. We bleven de avond tevoren al overnachten en hadden daardoor alle tijd. Het was een prachtige zonnige dag en we boften dat de ceremonie buiten kon plaatsvinden, in de schaduw van een mooie oude beuk. Na de receptie en de barbecue barstte het feest los. Doordat alle daggasten ook bleven overnachten en er een oppas voor de kinderen aanwezig was, kon iedereen helemaal los gaan op de dansvloer. We eindigden ons weekend met een heerlijk ontbijt met onze meest dierbare familie en vrienden.  Dank aan het team van Rhederoord voor al jullie inspanningen!”
Joost & Ellen Nicasie, 3 september 2011

“Een fantastische bruiloft op een fantastische locatie.  We kijken terug op een prachtige dag. Alles wat we konden wensen was mogelijk op Landgoed Rhederoord. Een trouwlocatie die we iedereen kunnen aanbevelen. Door het zonnige weer zijn we in de tuin van Rhederoord getrouwd onder de grote boom. Na de kerkelijke inzegening hebben we de taart aangesneden en geproost op een onvergetelijke bruiloft. Ook hebben we erg genoten van het diner: alles biologisch en tot in de puntjes verzorgd. We hebben de dag afgesloten met een knalfeest in stijl. Een dag om nooit meer te vergeten! Team Rhederoord, bedankt.”
Willem & Marijke van Elk, 2 september 2011

“25 augustus 2011 was onze grote dag! Vanaf het eerste moment dat wij jullie locatie gingen bekijken waren wij direct verkocht. Jullie hebben er een geweldige dag van gemaakt, alles was tot in de puntjes verzorgd wij hebben volop kunnen genieten! De locatie, het personeel, het diner en het weer, alles was goed! Wij komen zeker nog vaker terug om te genieten van het prachtige landgoed en de omgeving. Het hele team van Rhederoord: bedankt!”
Hubert & Robin Veltkamp, 25 augustus 2011

“Het is alweer bijna twee weken geleden, dat wij bij jullie getrouwd zijn! Wij willen graag even laten weten dat wij een fantastische, mooie en leuke dag hebben gehad! Alles was super geregeld en gebeurd zo als wij dat hadden gehoopt. Jullie hebben echt een super locatie, en super personeel, die alles en iedereen tot in de puntjes verzorgt! Hopelijk kunnen wij te zijner tijd ons 12,5 jarig huwelijk bij jullie komen vieren. En natuurlijk komen we af en toe eens even langs om te genieten van het landgoed… Bedankt!!”
Ronald & Gina, Amber, Jayden en Matthew Molenaar, 11 augustus 2011

“Al jaren is 21 juni ‘onze’ dag en nu nog meer want op deze dag van dit jaar zijn we getrouwd. Het is cliché, maar we vonden het echt de mooiste dag van ons leven, tot dusver. Voor een flink gedeelte is dat te danken aan Landgoed Rhederoord en haar geweldige medewerkers. Toen we na een goede tip gingen kijken bij Rhederoord waren we er snel uit, hier wilden we onze bruiloft vieren. Het landhuis in de mooie en rustige omgeving is uitermate geschikt voor een stijlvol feest zonder dat het stijfjes is. Andere locaties die we bezocht hebben waren schitterend bij mooi weer óf schitterend van binnen. De afgelopen zomer liet iedereen nogmaals zien dat het weer in Nederland niet te voorspellen is. Daarom dat we zochten naar een locatie waar je zowel binnen als buiten goed zit. Dat hebben we gevonden in Rhederoord, vooral omdat ze heel snel kunnen schakelen. We zijn heel blij dat we al een dag eerder naar Rhederoord zijn gekomen. Zo hebben we heerlijk ontspannen al kunnen genieten van het eten en de omgeving. Ook de trouwdag zelf hebben we geen spanning gehad, alleen maar genoten. Door de ervaring van de medewerkers van Rhederoord in het organiseren verliep alles vlekkeloos waardoor wij geen zorgen hadden. We hebben heerlijk gegeten en de gasten hebben genoten. Enerzijds regelden de medewerkers alles zonder dat je er erg in had en anderzijds waren ze soms juist op de goede manier aanwezig en maakten ze de gasten nog vrolijker.  Een aantal gasten bleef overnachten op het landgoed en daar hebben we de volgende dag onze onvergetelijke dag mee afgesloten. We zijn iedereen die heeft bijgedragen aan onze mooiste heel erg dankbaar.”
Bart & Heleen Kouwenberg-Hammink, 21 juni 2011

“Wat een fantastische plek om zo`n mooie dag te vieren! Rhederoord was voor ons de plek waar alles samen kwam: trouwen, eten, feesten, overnachten op één plek, kinderen kunnen gaan en staan waar ze willen, lekker eten, alles kan, binnen en buiten! De locatie ligt prachtig en het is er bijzonder relaxed, zonder pretenties van chique en stijf te willen zijn. Overdag waren er veel kleine kinderen aanwezig, die hebben echt de dag van hun leven gehad! Bovendien is het echt een aanrader om óók je gasten lekker te laten overnachten. De kids op bed, terwijl het feest doorgaat en `s avonds laat kun je nog een afzakkertje nemen. Hoe leuk is het ook om `s ochtends bij het ontbijt nog even lekker na te kletsen. Samen met onze kinderen hebben we echt genoten!”
Wiebe van Druten & Tine Veenink, 28 april 2011

“22 april 2011 was de dag dat wij ‘JA’ tegen elkaar zeiden. Eric stond al binnen te wachten en Dion kwam via de buitendeur binnen. Hij wist niet wat hij zag!!! Een medewerker van Rhederoord begeleidde Dion en haar vader naar binnen zonder dat Eric het zag. Dat is goed gelukt!! Verder was de hele dag supergoed verzorgd. Iedereen genoot. Medewerkers van Rhederoord allemaal heel erg bedankt dat jullie onze dag tot een mooie dag hebben gemaakt.”
Eric & Dion Janssen-Wolswijk, 22 april 2011

“Onze huwelijksdag op Rhederoord was fantastisch. We zijn blij dat we na lang zoeken bij Rhederoord zijn uitgekomen. Alles was perfect verzorgd! De glühwein met apfelstrüdel, de receptie en natuurlijk het diner dat we met de chef hebben samengesteld. Nadat iedereen weer naar huis was hebben we de nacht doorgebracht in de mooie balkonkamer, met als afsluiting een heerlijk ontbijt op de kamer. Hartelijk dank voor het mede mogelijk maken van onze dag!”
Kars & Fieke Elbertsen, 23 februari 2011

”Dat er zo’n mooie (trouw)locatie bij ons om de hoek zat hebben wij nooit geweten. Wat zijn wij blij dat we Landgoed Rhederoord toch ontdekt hebben. Op 22 januari 2011 hebben wij hier onze mooie Winter Wonder Wedding gevierd. Samen met onze 25 gasten hebben wij enorm genoten. De prachtige ceremonie rondom de open haard was helemaal zoals we het voor ogen hadden. De tapasworkshop en whiskyproeverij viel bij iedereen goed in de smaak. Ook het 4-gangen diner dat we samen met de kok hadden samengesteld was perfect. Onze pianist zorgde er tevens voor dat er tussendoor gedanst werd. De dag ging veel te snel voorbij natuurlijk, maar na het afscheid van onze gasten bleven wij nog een nachtje slapen in de bruidssuite. Bedankt voor de super mooie dag! We komen zeker nog een keer terug op één van jullie events.”
Sissie & Niels, 22 januari 2011