Reacties 2012

“Exact een jaar geleden, 15 december 2012, beleefden wij onze winterbruiloft op landgoed Rhederoord. Het jaar is voorbij gevlogen, met als hoogtepunt de geboorte van onze tweede dochter Amelie. Zij zag, precies 9 maanden later, op 13 september het levenslicht 🙂  Rhederoord was de perfecte plek voor ons huwelijk. het landhuis, de sfeer, de zalen, de slaapvertrekken, Alles paste perfect. Het was bijzonder om onze 45 daggasten allemaal een overnachting te kunnen bieden. Dat hebben zij enorm gewaardeerd. In de voorbereiding en tijdens het weekend was jullie service van grote klasse. Dit kan een dag maken en breken; en dat begrijpen jullie heel goed. Onze grote dank daarvoor. Het eten was heerlijk en zeer goed verzorgd, en onze feestje in het kleine barretje staat op menig netvlies gebrand. Zondag 16 december zijn wij samen naar Zermatt vertrokken voor een heel bijzonder huwelijksreis; een weekje skiën in pure luxe (dat moeten we vaker doen ;-) ). Nogmaals, Rhederoord (landhuis en staf) heeft onze trouwdag heel bijzonder gemaakt. Dank daarvoor!”
Maarten en Alexandra, 15 december 2012

“Wat een dag! Op 29 september 2012 getrouwd op Landgoed Rhederoord. Onvergetelijk. Een perfecte omgeving voor de foto’s, met naast een prachtig landgoed, ook groene velden, een paarse heide en niet te vergeten: Schotse Hooglanders. En na het maken van die foto’s begon de dag pas echt. Een mooie ceremonie, gevolgd door een toost met een geweldige bruidstaart van Patisserie Christiaan voor alle gasten. Na het kerkelijk huwelijk in de Dorpskerk in Rheden, weer het landgoed opgereden met de Jaguar MK2, terwijl een Schotse doedelzakspeler ons vooruit ging. De gasten wachtten op ons rondom de vuurkorven, in de avondschemering. Echt een sprookje! Daarna een fantastisch diner; iedereen was helemaal gelukkig met het trio van vis vooraf, het hertengebraad met sukade, en grand dessert toe. Met onze (voor de gasten) onverwachte openingsdans het feest goed afgetrapt. En wat een feest! Met een rondje whisky na voor de logees, tijd voor wat nachtrust. Om het feest pas echt de volgende ochtend af te sluiten met een heerlijk ontbijt. Alles tot in de puntjes verzorgd en een geweldig ontspannen sfeer: iedereen van Rhederoord: Bedankt! Volgens ons absoluut de beste locatie voor een geslaagde bruiloft!”
Annelies & Robert Boot, 29 september 2012

“Beste mensen van Rhederoord, graag willen wij jullie hartelijk bedanken voor de bijzondere avond die jullie voor ons verzorgd hebben. We hebben erg veel complimenten ontvangen over de kwaliteit van het eten, de wijn, de vriendelijke bediening en de sfeer. Jullie hebben op een perfecte manier invulling gegeven aan onze ideeën voor deze avond. De keuze voor het menu, de wijze waarop de gerechten opgediend werden (de soep terrines… ), de ongedwongen sfeer, de aankleding van de tafels, de vuurkorven buiten; in alles zijn jullie er in geslaagd om ons een onvergetelijke avond te geven die volledig in lijn was met wat wij van te voren in ons hoofd hadden.  Hierdoor hebben wij op een zelfde manier kunnen genieten als onze gasten. Dus hartelijk dank en graag tot een volgende keer.”
Maaike Poulussen & Ronald van Weegen, 22 september 2012

“Onze bruiloft bij Rhederoord was een fantastische dag!! De zon scheen en alles was zoals het moest zijn, we hebben echt enorm genoten van deze prachtige dag, van het lekkere eten, de gezelligheid en natuurlijk van elkaar. We waren dan ook erg blij met onze keuze voor Rhederoord. En ook van onze gasten hebben we de nodige complimenten gekregen over de mooie locatie. Bedankt voor de gastvrijheid! Onze gasten hebben ons nog vaak verteld hoe mooi ze de locatie vonden en hoe ze hebben genoten van deze dag. Alles bij elkaar kunnen we stellen dat wij een huwelijksdag hebben gehad die beter was dan we hadden kunnen dromen, mede door jullie fantastische inzet! Wij gaan Rhederoord bij iedereen aanbevelen!!!”.
Marcel Haaksma en Mariëlle Stokkink, 24 mei 2012

“Vrijdag 13 april 2012 zijn wij getrouwd. Ja ja, u leest het goed… vrijdag de 13e. De dag vooraf zijn we samen met onze ceremoniemeesters vertrokken naar De Steeg. Op landgoed Rhederoord aangekomen hebben we eerst, met onze ceremoniemeesters en Jasper de locatiemanager, het draaiboek van de volgende dag besproken. Erg prettig want hierdoor konden we de puntjes op de i zetten. ‘s Avonds hebben we heerlijk genoten van de overheerlijke keuken en de ceremonie- en feestzaal, voor zover dat nodig was, in de juiste sfeer gebracht. Hiervoor kregen we alle ruimte en medewerking wat er voor zorgde dat we met een gerust konden gaan slapen. De dag zelf speelde zich volledig op Rhederoord af. Relaxed de dag beginnen, geen geren en gestress, iedereen (kapper, visagiste, enz.) kwam naar Rhederoord. Wij hoefden ons de gehele dag niet buiten Rhederoord te wagen. Ook niet voor de foto’s, Rhederoord is immers ook een zeer fotogenieke locatie. Het feit dat we ons niet hoefde te verplaatsen gaf ons ontzettend veel rust en tijd om te genieten. Met ons genoten ook onze 50 gasten van de ontspannen en romantische sfeer die er heerste. Zelfs de 13 aanwezige kinderen genoten met volle teugen. Er was voldoende vertier in de speciaal ingerichte kinderkamer en ook het feit dat ze, onder begeleiding van de kok, zelf hun diner mochten bereiden en opeten was echt een schot in de roos. De dag verliep geheel volgens plan; trapscene, ceremonie, proost, ballon oplating voor de kinderen en vervolgens het diner. Na het overheerlijke diner trok iedereen zijn eigen plan. De één ging wandelen in het bos, de ander trok zich even terug op zijn kamer. Dit kon omdat het merendeel van de daggasten bleef slapen. Ook wij hebben ons teruggetrokken op onze kamer en ons rustig opgefrist voor de feestavond. Na een fantastische feestavond zijn we afgedaald naar de bar in de kelder. Hier hebben we met een select gezelschap een afzakkertje genomen en heerlijk nagepraat over deze bijzondere dag! Team Rhederoord, bedankt voor de FANTASTISCHE dagen die we op Landgoed Rhederoord hebben mogen beleven. Zelfs op vrijdag de 13e weten jullie een TOPPRESTATIE te leveren. In het bijzonder willen we Sander bedanken voor zijn gastvrijheid, geduld, betrokkenheid en manier van meedenken in het voortraject. Jasper voor de perfecte afstemming met onze ceremoniemeesters. Pim en de rest van de bediening voor de wijze waarop ze ons in de watten hebben gelegd. Vooral het plezier dat jullie uitstraalden en de wijze waarop jullie bv. met de kinderen tijdens het diner omgingen zullen ons nog lang bijblijven. De kok voor zijn overheerlijke gerechten en Marieke en Chantal voor hun vriendelijke lach en behulpzaamheid. Kortom jullie hebben er met z’n allen voor gezorgd dat we ons meer dan THUIS hebben gevoeld op Landgoed Rhederoord. P.S. Ook de bruidstaart van Patisserie Christiaan uit Velp was bijzonder qua opmaak en heerlijk qua smaak.”
Pascal, Diana en Fenna Zweers, 13 april 2012