Reacties 2013

“Vanaf het eerste moment dat we Landgoed Rhederoord zagen, wisten we dat we daar graag wilden trouwen. We werden goed ontvangen en kregen uitgebreid de kans om al onze vragen te stellen, helemaal blij werden we toen we hoorden dat jullie nog beschikbaar waren met oud en nieuw: onze trouwdatum! Vooral jullie flexibele houding vonden we erg prettig. We konden de locatie helemaal naar onze zin aankleden en jullie hebben ons nog leuke tips gegeven (vooral de toost met de avondgasten op de trap was een succes!). We hebben uiteindelijk een fantastische trouwdag gehad en iedereen was onder de indruk van de locatie en vooral ook het eten! Bedankt voor al jullie harde werk om van onze trouwdag een geweldig feest te maken. We komen zeker nog weer een keer terug om lekker te eten en herinneringen op te halen.”
Robin & Marije Trigg, 31 december 2013

“Wij hebben een fantastische tijd bij jullie door mogen brengen met geweldige service waar we met veel plezier aan terug denken! Ook de complimenten van familie en vrienden over het prachtige Rhederoord, het heerlijke eten en de geweldige service waren in overvloed! Nogmaals hartelijk dank voor alles; ons huwelijk en huwelijksfeest bij jullie was fantastisch!!”
Didier & Zizi, 13 december 2013

“Beste allemaal, na een geslaagde honeymoon wil ik jullie op deze manier allemaal bedanken voor de goede zorgen op 5-7-2013. Mede dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een geweldige dag op een prachtige locatie. Wij hebben genoten!”
Johan & Sharon van Orizande, 5 juli 2013