Reacties 2014

“We willen jullie een dikke pluim geven. Wat hebben wij dinsdag genoten. De dag was meer dan perfect; jullie gastvrijheid, rust en perfectie bracht ons zo’n geweldige dag. Alles was gewoon geweldig van lunch in de wijnkelder tot het heerlijke kaasplank(je) :). De ceremonie vonden wij prachtig, de binnenkomst via jullie balkondeuren ontroerde menig gast en ook zij waren dolenthousiast over zowel jullie prachtige locatie als de heerlijke hapjes en gastvrijheid. Jullie hebben onze droom echt uit laten komen.”
Sebastiaan en Elise van der Lee, 10 juni 2014

“Onze bruiloft was onvergetelijk en fantastisch, mede dankzij jullie! We zullen het nooit vergeten en genieten nog steeds na. Dank voor de fantastische ondersteuning op en voorafgaand aan onze trouwdag. Jullie persoonlijke touch was goud waard. Ook leuk dat Sander nog even voor onze fotokist gestaan heeft en ons gastenboek heeft getekend. We kwamen de foto de volgende dag tegen. We zullen jullie van harte bij iedereen aanbevelen!”
Fanny & Roel, 28 mei 2014

“We kijken met fantastische herinneringen terug op onze trouwdag. Rhederoord biedt alles voor een perfecte dag: een prachtige zaal voor de ceremonie, een andere zaal om te dineren en nog een andere zaal voor het feest. En de prachtige omgeving moet zeker niet onvermeld blijven. Dankzij het prachtige weer hebben we met alle gasten buiten kunnen dineren. Ook voor locatiefoto’s en familiefoto’s zijn er meer dan voldoende mogelijkheden in de tuinen van Rhederoord. De service is prima, de souschef is uitstekend; iedereen denkt enthousiast en met liefde voor zijn werk mee. Rhederoord, bedankt!”
Susanne & Erik Janssen, 18 mei 2014

“Beste medewerkers van Rhederoord, graag willen wij jullie enorm bedanken voor onze fantastische bruiloft die wij bij jullie hebben mogen vieren! We hebben genoten!! Dank jullie wel!”
Juliet & Tom, 17 mei 2014

“Beste allemaal, bedankt voor de prachtige dag afgelopen donderdag 1 mei! Wij hebben van elke minuut genoten en hebben erg veel waardering voor jullie locatie, alles is zo mooi! En onze droom kwam uit toen de voorspelling van Sander waarheid werd (ach… het scheelde een paar graden, maar toch :)) en wij in jullie prachtige tuin konden trouwen. Naast de waardering hebben wij veel respect voor het top personeel, erg aardig en goede service! Het eten was heerlijk, dit hebben wij nog regelmatig van onze gasten terug gehoord. Vooral de lam was een groot succes. Van ons krijgen jullie een dikke 10 en wij zullen zeker nog terugkomen!”
Evan en Merel van Hooren, 1 mei 2014

“Beste Rhederoord: bedankt voor een geweldige anderhalve dag! De combi plaats, muziek en een aantal woorden, was voldoende om bij menig bezoeker (vrouwelijk én mannelijk) een traantje te laten vloeien. Kortom erg geslaagd en een mooie herinnering bij voorbaat (nu het album nog).”
Martin & Olesya, 26 april 2014

“Wij hebben een fantastische huwelijksdag gehad en ook onze gasten waren onder de indruk van Rhederoord en jullie service. In het bijzonder willen we de keuken nogmaals bedanken voor een geweldig diner! Nogmaals hartelijk dank!”
Harm & Astrid, 10 januari 2014