Reacties 2015

“Beste Bart-Jan, Pim en collega’s, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage om onze trouwdag tot een onvergetelijke topdag te maken! Wij willen daarvoor Pim in het bijzonder bedanken, hij heeft op de dag zelf erg meegedacht om de dag nog soepeler te laten verlopen. Wij kijken er met veel plezier op terug en raden Rhederoord als trouwlocatie aan bij familie, vrienden en kennissen. We komen zeker nog een keer langs voor een lekker etentje.”
Tom en Emma, 2 juli 2015

“Lieve allemaal, wat een fantastisch weekend hebben wij gehad! Het begon al met de aankleding, de styling van onze haartjes en het gepoeder 🙂 Vervolgens was alles prachtig aangekleed met kleurrijke bloemen en konden we bij het doorbrekende zonnetje genieten van de ceremonie die zo verliep als we gehoopt hadden. Daarna een heerlijke taart en een gezellige borrel met heerlijke hapjes, gevolgd door een diner om van te smullen en dit alles met attente bediening en met een toeziend oog van de ” bruidsmeisjes” en de onopvallende lens van Jeannine. En al die tijd vrolijke kinders die soms kwamen aanwaaien, maar ook achter de schermen werden verwend. Geslapen als een roos en vanochtend stond het ontbijtje alweer klaar met opnieuw een zonnetje. We wilden jullie allemaal bedanken voor jullie bijdrage aan deze dag!!! Zonder jullie hulp was het niet gelukt. Een dikke pluim van deze newlyweds…
Natasja en Coen, 27 juni 2015

“Wij hebben een geweldige dag gehad, alle dromen zijn uitgekomen, verwachtingen overtroffen! Nog hartelijk dank voor het opzetten van het springkussen, vonden de kinderen geweldig! Wij hebben van alle gasten enkel enthousiaste reacties gekregen, iedereen was vol lof over de locatie, jullie service en het waanzinnige eten en drinken! Wij ook!! Alleen daarom al zullen we vast en zeker terugkomen. En natuurlijk om al onze jubilea te vieren 🙂 Met vriendelijke groeten vanuit een heel zonnig en relaxt Curacao.”
Fabian en Merel, 24 mei 2015