Winter bruiloft

winter bruiloftTrouwen in de wintermaanden kan heel romantisch zijn. Stelt u zich eens voor om met een koets of arrenslee naar de locatie te rijden. Vervolgens volgt er een idyllische ontvangst in een warm en knus Landhuis, met vuurkorven aan weerszijden van de prachtige entree. De landgoedzaal, waar de huwelijksceremonie plaatsvindt, is verlicht door prachtige kandelaars, met op de achtergrond een knapperend haardvuur. De sfeer van de winter is in het hele Landhuis zichtbaar. En waarom zou u niet proosten met een glas Glühwein in plaats van de gebruikelijke bubbels…

Een sprookjesachtig landschap

Landgoed Rhederoord is qua locatie de ideale locatie voor een sprookjesachtige winter bruiloft. Met wat geluk siert de sneeuw ons landgoed wat dan verandert in een maagdelijk wit landschap. Dit leent zich perfect voor prachtige trouwfoto’s. Zowel in ons Koetshuis als in het Landhuis is het warm vertoeven en maken we er met de juiste sfeerverlichting een mooie winterdag of avond van. Durft u met uw gezelschap de kou te trotseren kan zelfs in de winter een ceremonie plaatsvinden in de tuinen met overdekte tenten en terrasverwarmers.

Winterse gerechten

winter bruiloftEen winter bruiloft kan uiteraard zo klassiek als u wilt – ook qua menu. Serveert u graag garnalencocktails, biefstuk met asperges en een bavarois, dan kan onze chef kok dit zeker voor u bereiden. Wilt u zich ook tijdens het diner in winterse sferen bevinden, is dit ook een optie. Wat dacht u van stomende stamppotten of stoofschotels of geurige ovenschotels? Bij het toetje kan er warme chocolademelk met slagroom geserveerd worden, eventueel met een scheutje likeur. U kunt ook denken aan winterse details zoals kokosvlokken en marshmallows. En als kers op de taart een ‘besneeuwde’ creatie als bruiloftstaart.

Winters aankleden

Voor de aankleding van uw bruiloft zijn er voor een winter bruiloft tal van mogelijkheden. Zo is het leuk om de knusheid erin te brengen met bijvoorbeeld kaarsen en zachte dekentjes verspreid door de zaal. U kunt uw bruiloft een Kerstsfeer geven door kleuren zoals rood en groen te introduceren. Of houd het klassiek en koninklijk met decoratie in goud en zilver. Voor een lieflijk Kerst-detail kunnen we mistletoe ophangen door de zaal.

Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd hoe uw winter bruiloft eruit kan komen te zien op landgoed Rhederoord? Kom met ons eens de details van jullie winter bruiloft bespreken.

Offerte aanvragen »

 

winnaar trouwlocatie

Meer over trouwen op Landgoed Rhederoord