Wellbeing

De term WellBeing wordt vaak in relatie tot gezondheid en blijdschap gebruikt. Of in het algemeen als iets dat beschreven wordt als een absoluut en ultiem gevoel dat goed is voor een mens en zijn leven. Onze missie is om lichamelijke en mentale ruimte en vrijheid te creëren. De WellBeing programma’s zijn daarom op de mens en de natuur gericht. In een bredere context wordt het belang van een ander gediend.

Met dit uitgangspunt is de nieuwe invulling van het Koetshuis ontstaan. Al sinds het begin van de vorige eeuw maakt het onderdeel uit van Landgoed Rhederoord. Er is een omgeving gemaakt waar filosofie, holisme, natuur, stilte en ruimte een plek hebben. Een plek, die gebruikt wordt voor trainingen, vergaderingen, workshops, en presentaties. De vaardigheid beklijft beter op een plek die er toe doet. Waar je aan de diverse kanten van jezelf kunt werken, als je wilt.

Het Koetshuis zien wij als clubhuis voor uw WellBeing, voor bedrijven en particulieren. Het Koetshuis heeft een aantal praktijk- en kantoorruimtes, maar ook slaapkamers zodat in combinatie met het landhuis 22 kamers beschikbaar zijn.

Voor meer informatie kunt u hier de flyer bekijken of contact opnemen met Ineke Sol, 026-4950938 of info@gezondnatuurlijk.nl.

In ons Koetshuis is een praktijkruimte vrijgekomen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ineke Sol via het e-mailadres verhuur@wellbeingkoetshuis.nl of eerst hier meer informatie bekijken.