Zakelijk

Rhederoord geeft zuurstof aan uw zakelijke bijeenkomst!

Een zakelijke bijeenkomst in één van onze sfeervolle en inspirerende landhuiszalen met moderne faciliteiten geeft een combinatie van rust en ontwikkeling. De plenaire ruimtes en de kleinere zalen van Landgoed Rhederoord zijn geschikt voor onder andere een exclusieve vergadering, een training maar ook voor een bedrijfsfeest. De prachtige tuinen van ons Landgoed zijn zeer geschikt voor een verfrissende wandeling of voor bijvoorbeeld een actieve workshop in de natuur. Het historische landhuis is uniek gelegen aan de rand van de bosrijke Veluwezoom en uitkijkend over de weidse IJsselvallei.

Onze keuken is biologisch en werkt vrijwel uitsluitend met zuivere, smaakvolle producten. Het liefst uit de eigen moestuin of uit de streek en afkomstig van vertrouwde producenten. Onze wijnkelder herbergt meer dan 60 soorten wijn. Naast een georganiseerde wijnproeverij kunt u hier ook vergaderen. De ruimtes van het landhuis bieden vele mogelijkheden voor een unieke bijeenkomst.

Wij gaan graag gastvrij en gemoedelijk met u om. De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw zakelijke verblijf tot een unieke ervaring, opgedaan in goede en fijne sfeer en met puur voedsel. Overnachten in één van de 22 luxe hotelkamers behoort ook tot de mogelijkheden. Niets staat in de weg voor een unieke zakelijke bijeenkomst.

Vergaderarrangementen

Wij hebben diverse vergaderarrangementen samengesteld met een aantrekkelijke prijs per persoon. Parkeren en gebruik van Wi-Fi is gratis voor de deelnemers. Speciale boekingen zijn bespreekbaar, Lees meer.

Landgoed Rhederoord ligt centraal in Nederland, vlakbij Arnhem en toch midden in de natuur in de provincie Gelderland. Vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’, bent u binnen drie minuten op ons landgoed.

Bekijk hier de reviews van bedrijven die u voorgingen of schrijf zelf uw review en laat ons en andere gasten weten wat uw beleving was.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104.

Bekijk hier onze brochure.