Zakelijk

Rhederoord geeft zuurstof aan uw zakelijke bijeenkomst!

Een zakelijke bijeenkomst in één van onze sfeervolle en inspirerende vergaderzalen met moderne faciliteiten geeft een combinatie van rust en ontwikkeling. De plenaire ruimtes en de kleinere zalen van Landgoed Rhederoord zijn geschikt voor onder andere een exclusieve vergadering, een training maar ook voor een bedrijfsfeest. Daarbij komen de prachtige tuinen van ons landgoed die zeer geschikt zijn voor een verfrissende wandeling. Ook worden er geregeld actieve workshop in de natuur gerorganiseerd. Het historische landhuis is uniek gelegen aan de rand van de bosrijke Veluwezoom en uitkijkend over de IJsselvallei.

Buitengewone bijeenkomsten – op Landgoed Rhederoord haalt u er meer uit

Culinair genieten

Onze keuken is biologisch en werkt vrijwel uitsluitend met zuivere, smaakvolle lokale producten. Het liefst uit onze eigen moestuin of uit de streek en afkomstig van vertrouwde producenten. De wijnkelder herbergt meer dan 60 soorten wijn. Naast een georganiseerde wijnproeverij kunt u in deze ruimte ook vergaderen. De ruimtes van het landhuis bieden vele mogelijkheden voor een unieke bijeenkomst.

Wij gaan graag gastvrij en gemoedelijk met u om. De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw zakelijke verblijf tot een unieke ervaring, opgedaan in goede en fijne sfeer en met puur voedsel. Overnachten in één van de 22 luxe hotelkamers behoort ook tot de mogelijkheden. Niets staat in de weg voor een unieke zakelijke bijeenkomst.

Zakelijke vergaderarrangementen

Wij hebben diverse vergaderarrangementen samengesteld met een aantrekkelijke prijs per persoon. Parkeren en gebruik van WiFi is uiteraard gratis voor onze gasten. Laat het ons weten als u specifieke wensen heeft. Wij zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

Locatie

Landgoed Rhederoord ligt vlakbij Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Doetinchem midden in de natuur in de provincie Gelderland. Vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’, bent u binnen drie minuten op ons landgoed.

Bekijk hier de reviews van zakelijke klanten die vertellen over hoe zij de service en verblijf ervaren.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via telefoonnummer 026 – 49 59 104.

Offerte aanvragen »