Bedrijfsevenement

Uw evenement, zoals uw kerstborrel, jubileum, exclusieve receptie of outdoor event krijgt wat extra’s door de entourage van ons fraaie Landgoed. Wij organiseren samen met u het bedrijfsevenement dat past bij uw bedrijf en de gelegenheid. Het Landgoed is omgeven door 12 ha. eigen park, ligt midden in de natuur en biedt daardoor eindeloze mogelijkheden voor bijzondere evenementen voor zowel binnen als buiten.

Het landgoed beschikt in totaal over 22 stijlvolle hotelkamers. Het monumentale landhuis beschikt over 16 prachtige tweepersoonskamers en een 1 eenpersoonskamer. Op loopafstand is het Koetshuis gelegen, met nog eens 5 tweepersoonskamers met elk een eigen karakter.

Landgoed Rhederoord is centraal gelegen in het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem. Uitstekend bereikbaar, vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’, bent u binnen drie minuten op ons landgoed en u kunt voor de deur gratis parkeren.

Wilt u de locatie exclusief tot uw beschikking hebben? Dat kan! Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden en prijzen. Neem contact op met onze salesafdeling voor speciale boekingen. T 026-4959104, E info@rhederoord.nl.

Offerte aanvragen Vergaderarrangement