Gastervaringen

Bent u benieuwd naar onze gastervaringen? Op deze pagina laten enkele van onze gasten weten hoe zij onze service en locatie ervaren hebben.

 

J. van der Linden, Lonza

“Samen met collega’s een heerlijk kerstdiner genoten alles was perfect eten, wijnen en ontzettend attent personeel. Echt een aanrader komen er zeker terug.”

 

E. Stienissen, Slim Opgewekt

“We hebben ons jubileumjaar stijlvol afgesloten bij landgoed Rhederoord. Een fakkeltocht bij schemering, glühwein bij vuurkorven, lekkere wijnen in de wijnkelder, heerlijk diner bij haardvuur en een gezellige party met dj. De overnachting met ontbijt was goed en raden we zeer aan! Boven verwachting, mooie omgeving, relaxed en alles goed verzorgd.”

 

neerlands diepNeerlands Diep, academie voor publieke bouw en infraprojecten

“Wij komen al jaren verschillende malen per jaar, met veel plezier op Landgoed Rhederoord. Gastvrij, kleinschaligheid, prima keuken voor zowel ontbijt, lunch en diner met prachtige wijnen. Prima vergaderzalen en een goede prijs-kwaliteitverhouding in een prachtige ambiance.”

 

logo uwvM. Koks, UWV

“Een heel goed verzorgd feest, de ambiance en locatie waren prachtig en de bediening was vlekkeloos!”

 

logo hago zorgS. Wolsink, Hago Zorg

“Prachtige locatie, goed eten en flexibele service!”

 

logo unilabsM. Boehmer, Unilabs

“Fine location, good team, good food. Friendly price as well.”

 

logo van bruggen adviesgroepY. Rooth, Van Bruggen Adviesgroep

“Geslaagd event, wij kijken terug op een geslaagd bedrijfsfeest op Landgoed Rhederoord. De locatie is qua ligging en uitstraling geweldig. Op de avond zelf was de inzet van de medewerkers uitstekend en catering zeer goed verzorgd. Complimenten!”

P. Crul, Mebin

“Alles was perfect geregeld: de ontvangst, de kamers, de hapjes, het diner etc. Ook de fakkeltocht vond iedereen enorm leuk om te doen. En op dag 2 stond er alweer een heerlijk ontbijt op ons te wachten. Tot slot nog een lekkere lunch. Kortom: iedereen was erg tevreden en ik heb veel complimenten gekregen over jullie schitterende locatie.”

Wilt u ook een review achterlaten? Laat ons en anderen weten hoe uw ervaringen zijn bij Landgoed Rhederoord.

 

Ja, ik wil een review schrijven »

Contactgegevens

Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T: 026 - 49 59 104
E: info@rhederoord.nl

Nieuwsbrief aanmelden