Vergaderen

Unieke zakelijke vergadering op een intieme locatie in Gelderland

Vergaderen op Rhederoord kenmerkt zich door de sfeervolle ruimtes, de unieke ligging op de Veluwe, het magnifieke uitzicht en de zeer smakelijke lunches en diners. Kwaliteit, exclusiviteit en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Een vergadering op Rhederoord geeft iedereen de mogelijkheid het beste in zichzelf naar boven te halen, om idealen en ambities te realiseren.Ons landgoed is omgeven door rust en ruimte en is daarmee een inspirerende locatie voor uw unieke zakelijke vergadering. A nice place to meet, om te veranderen, ontwikkelen en ontplooien.

We hebben diverse mogelijkheden om uw vergadering (inter)actief te onderbreken. Voor de broodnodige ontspanning tijdens een lange vergaderdag is een kookworkshop, wijnproeverij of oester-experience een optie. Of maak tussendoor een verfrissende wandeling over ons 12 ha. grote park, dat door de Duitse tuinarchitect Petzold werd ontworpen. Sluit de dag af met een informele borrel en lekkere tapas-gerechten.

Landgoed Rhederoord is gevestigd in het dorpje de Steeg, nabij Arnhem in Gelderland. Goed bereikbaar, want vanaf de snelweg A348 rijdt u al na drie minuten onze oprijlaan op.

Wij gaan graag gastvrij en gemoedelijk met u om. De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw verblijf tot een unieke ervaring, opgedaan in goede sfeer en met puur voedsel. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Niets staat in de weg voor een unieke zakelijke vergadering op de Veluwe.

Neem contact op met onze salesafdeling voor speciale boekingen. T 026-4959104, E info@rhederoord.nl.

Vergaderarrangementen Offerte aanvragen Vergaderarrangement