Vergaderlocatie

Unieke en inspirerende vergaderlocatie op landgoed in Gelderland

Bent u op zoek naar een unieke, intieme en inspirerende vergaderlocatie? Vergaderen op Landgoed Rhederoord kenmerkt zich door de sfeervolle ruimtes, de unieke ligging op de Veluwe, het magnifieke uitzicht over de weidse IJsselvallei en de zeer smakelijke lunches en diners gebaseerd op lokale en biologische producten. Kwaliteit, exclusiviteit en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Een vergadering op Rhederoord geeft iedereen de mogelijkheid het beste in zichzelf naar boven te halen, om idealen en ambities te realiseren. Ons landgoed is omgeven door rust en ruimte en is daarmee een inspirerende vergaderlocatie voor uw unieke zakelijke vergadering. A nice place to meet, om te veranderen, ontwikkelen en ontplooien.

Vergaderlocatie met vele mogelijkheden

We hebben diverse mogelijkheden om uw vergadering (inter)actief te onderbreken. Voor de broodnodige ontspanning tijdens een lange vergaderdag is een kookworkshop, wijnproeverij of oester-experience een optie. Of maak tussendoor een verfrissende wandeling over ons 12 ha. grote park dat door de Duitse tuinarchitect Petzold werd ontworpen. Zo geniet u van het weidse uitzicht over de IJsselvallei of van de bijzondere sequoia bomen in het park. Sluit vervolgens de dag af met een informele borrel en lekkere tapas-gerechten.

Goed bereikbare locatie voor zakelijke bijeenkomst

Landgoed Rhederoord is gevestigd in het dorpje de Steeg, nabij Arnhem en Doetinchem in Gelderland. Wij zijn goed bereikbaar. Via de volgende route beschrijving kunt u ons het beste bereiken. Bijvoorbeeld via de A12 en de A50 zijn wij bereikbaar. Uiteindelijk rijdt u vanaf de afslag op de snelweg A348 al na drie minuten onze oprijlaan op.

Wij gaan graag gastvrij en gemoedelijk met u om. De smakelijke biologische streekgastronomie in ons restaurant maakt uw verblijf tot een unieke ervaring, opgedaan in goede sfeer en met pure producten. Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Niets staat in de weg voor een unieke zakelijke bijeenkomst op de Veluwe.

Neem contact met ons op voor speciale boekingen. Bel direct 026-4959104 of stuur een email naar info@rhederoord.nl.

Vergaderarrangementen » Offerte aanvragen »