Algemene voorwaarden en huishoudelijke mededelingen van conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV behorend als aanvulling op uniforme Voorwaarden voor de Horeca (UVH) welke van toepassing zijn voor Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV. De meest recente versie van de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca zijn als PDF te downloaden via de volgende link: http://www.khn.nl/algemene-voorwaarden-en-uvh. Middels ondertekening van deze overeenkomst verklaart de opdrachtgever een exemplaar van de UVH en de aanvullende voorwaarden van Conferentiehotel Landgoed Rhederoord te hebben ontvangen. Aanvullende voorwaarden:

1. Op al onze leveringen en diensten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel te ’s Gravenhage en op verzoek onverwijld en kosteloos op te vragen.

2. Roken is verboden op alle hotelkamers en in de overige verblijfsruimtes.

3. Huisdieren op de hotelkamers zijn niet toegestaan.

4. Het afsteken van vuurwerk is verboden, met uitzondering van sterretjes. Buiten het pand zijn deze toegestaan mits er een emmer water aanwezig is. Bij overtreding hiervan
zal Rhederoord een boete van €1.500,00 in rekening brengen.

5. Outdoor evenementen worden begeleid door (één van de) medewerkers van Rhederoord, zij geven instructie m.b.t. veiligheid. Rhederoord aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade.

6. In naleving van de Wet Geluidshinder, mede als uit respect voor de natuur in de omgeving, zijn wij genoodzaakt een sluitingstijd in te stellen om 03.00 uur, ongeacht of de partij binnen of buiten plaatsvindt.

7. Bij versterkte muziek dienen de aanwijzingen van de Maître d’ hotel of de bedrijfsleider opgevolgd te worden. Muziek buiten mag alleen op achtergrondniveau via de apparatuur van Rhederoord worden afgespeeld.

8. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan geluk ballonnen en/of lampions op te laten. Het oplaten van gewone ballonnen is toegestaan op voorwaarde dat deze biologisch afbreekbaar zijn.

9. Kamerbezetting en tafelschikkingen gebeuren in overleg met Landgoed  Rhederoord.

10. Het gebruik van onder andere rozenblaadjes, confetti, schuimkanonnen, slingers en rijst is niet toegestaan. Gelieve versieringen en overige materialen zelf retour te nemen. Houdt u zich hier niet aan dan brengen wij u €350,00 schoonmaak-/verwijderkosten in rekening.

11. Bij overnachtingen zijn wij verplicht uw gegevens in een gastenlijst te verwerken, hiertoe dient u uiterlijk 1 dag voor aankomst een gastenlijst te mailen.

12. Rhederoord is gelegen in een natuurgebied, de maximumsnelheid op het terrein is 20 km. per uur.

13. Aanbetaling – bij bruiloften of partijen is de gast gehouden een aanbetaling te doen van 25% van de totale reserveringswaarde bij opdracht. 8 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een aanbetalingsfactuur van 50% van de reserveringswaarde. Dit bedrag dient 6 weken voor aanvang van de bruiloft of bijeenkomst aan ons overgemaakt te zijn.

14. Genoemde prijzen en tarieven hebben een geldigheidsduur van een jaar. Hierna heeft Landgoed Rhederoord het recht de prijzen en tarieven te herzien.

15. Mondeling overeengekomen afspraken zijn in de reservering verwerkt, wijzigingen in- of annulering hiervan (aantallen, vervallen items of toevoegingen) dienen uiterlijk 48 uur voor aanvang schriftelijk en ondertekend te worden doorgegeven. Veranderingen binnen 48 uur voor aanvang niet meer in mindering gebracht op de factuur.

16. Indien het aantal gasten voor aanvang evenement verminderd wordt met 10% of meer van de in de door de gast ondertekende offerte beschreven aantallen, zijn wij genoodzaakt de eindfactuur zodanig te verhogen dat de omzet in de getekende offerte inclusief begrootte kosten voor food en beverage welke in de getekende offerte zijn beschreven wordt gehaald.

17.    Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca van toepassing. Voor huwelijken hanteren wij onderstaande annuleringsvoorwaarden:

Meer dan 12 maanden voor de reserveringsdatum: Geen annuleringskosten
Meer dan 9 maanden voor de reserveringsdatum: 15% van de reserveringswaarde
Meer dan 6 maanden voor de reserveringsdatum: 35% van de reserveringswaarde
Meer dan 4 maanden voor de reserveringsdatum: 60% van de reserveringswaarde
Meer dan 2 maanden voor de reserveringsdatum: 85% van de reserveringswaarde
Minder dan 2 maanden voor de reserveringsdatum: 100% van de reserveringswaarde

18. Tickets gekocht voor evenementen op Landgoed Rhederoord zijn niet restitueerbaar.

19: Bij verplaatsing van een reservering berekenen wij 25% verplaatsingskosten van de totale reserveringswaarde inclusief hotelkamers.

20. In de maanden april t/m oktober hanteren wij de volgende omzetgaranties exclusief kameromzet, inclusief BTW:

– donderdag €10.000,00

– vrijdag €11.000,00

– zaterdag €12.000,00

21. Bij een avondfeest in het Landhuis met versterkte muziek is er een verplichte afname van 10 hotelkamers in het landhuis voor die avond en nacht.

22. Indien u het Landhuis Rhederoord exclusief afhuurt dan bent u naast een toeslag van €1.000,00 op de locatiekosten ook verplicht om 17 hotelkamers in het landhuis à €135,00 inclusief ontbijt, exclusief verblijfsbijdrage af te nemen. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat reservering ziet op exclusief gebruik van het Landhuis en niet van het Landgoed en andere opstallen.

23. Uiterlijk één week voor aanvang van het evenement dient het definitieve aantal personen te worden doorgegeven. Zie punt 16 voor de geldende aanvullende voorwaarden hieromtrent.

24. Conferentiehotel Landgoed Rhederoord BV berekent additioneel per factuur € 7,95 inclusief BTW aan administratiekosten.

25. De prijzen genoemd in de offerte zijn inclusief BTW.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
Bruidstaart
NIEUWS

Open Top Trouwlocatie Route

10 november 2022

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
28 Jan
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & marketing manager