Let’s do business

Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Een buitengewone meerwaarde, die zich vertaalt in maximaal rendement. Bij Landgoed Rhederoord nemen we duurzaamheid serieus, zo beschikken we over het hoogste certificaat van het internationale keurmerk Green Key (gold).


Ons landgoed is jouw locatie voor vergaderingen, (meerdaagse) trainingen en cursussen. Een fijne sfeer, goed uitgeruste zalen, het juiste licht én een flinke dosis gastvrijheid. Uniek is dat je bij ons ook kunt blijven overnachten. Op onze exclusieve locatie wordt uiteraard voortreffelijk gekookt. Onze Chef en zijn brigade laten je tijdens de lunch, borrel of het diner genieten van de pure smaak van biologische seizoensproducten. 


Wanneer je als bedrijf iets te vieren hebt dan zoek je een unieke plek die indruk maakt op de gasten. Een stijlvolle locatie waar je geniet van pure kwaliteit de juiste culinaire invulling en oprechte gastvrijheid. Kijk voor je bedrijfsfeest of eindejaarsbijeenkomst niet verder en laat je verrassen bij het ”best bewaarde geheim van de Veluwe”. 

Vergaderen

Rhederoord geeft zuurstof aan jouw bijeenkomst. Combineer een vergadering in een van de sfeervolle zalen met een actieve break in ons sfeervolle park.

Trainingen

Rhederoord is jouw locatie voor (meerdaagse) trainingen en cursussen. Een fijne sfeer, goed uitgeruste zalen, het juiste licht én een flinke dosis gastvrijheid.

Meerdaagse bijeenkomsten

Soms is het prettig om achtereenvolgend meerdere dagen bijeen te komen of zelfs in sessies van meerdere blokken. Hoe fijn is het dan dat je op de locatie heerlijk kunt blijven overnachten.

Borrel

Landgoed Rhederoord heeft diverse sfeervolle mogelijkheden voor jullie borrel. Zowel binnen als buiten en voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Diner

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard voortreffelijk gekookt. Onze Chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten.

Feest

Wanneer je als bedrijf iets te vieren hebt dan zoek je een unieke plek die indruk maakt op de gasten. Een stijlvolle locatie waar je geniet van pure kwaliteit, de juiste culinaire invulling en oprechte gastvrijheid.

 

Meet Bjorna

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

 

 

 

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
29 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bjorna Blaauw

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Bjorna Blaauw Sales & marketing manager