Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt.
Landgoed Rhederoord is rond 1650 opgezet als productielandgoed. De voorliefde voor streekproducten is door de eeuwen heen altijd overeind gebleven. In onze (hoofdzakelijk biologische) gerechten proef je de weelde van de akkers, de weilanden, de bossen en de rivier.
Onze chefs en hun brigade verzorgen graag een zakelijk of informeel diner in verschillende stijlen, een heerlijke lunch en de hapjes voor een perfecte feestavond. Laat je aangenaam verrassen door de geheimen uit onze landhuiskeuken (voor gezelschappen vanaf 10 personen) of ga op culinaire ontdekkingsreis in Restaurant Koetshuis Rhederoord.
Geniet; voor gezelschappen vanaf 10 personen.
Een hoogstaande culinaire ervaring met lokale producten.
Natuurlijk bronwater van ons eigen landgoed.
Verse producten van ons eigen landgoed, gerund door lokale bewoners.
Stijlvol overnachten middenin de natuur in een ons authentieke landhuis of koetshuis waar je geniet van pure kwaliteit, lokale (biologische) gerechten en oprechte gastvrijheid.
Landgoed Rhederoord is een historisch landgoed gelegen aan de noordkant van Arnhem in de groene rand van de Veluwe. Ons landgoed is dé plek voor bruiloften, zakelijke en informele bijeenkomsten of een weekendje weg en goed bereikbaar via de A12 en A50. Vanaf de snelweg A348, afslag ‘De Steeg’ ben je binnen 3 minuten bij ons.
Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]
Lees meerVol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]
Lees meerVaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]
Lees meer“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”
Gerhard van den Broek Chef