Jullie mooiste droom komt uit...

 

Jullie bruiloft is misschien wel het belangrijkste feest van je leven. Voor zo’n gelegenheid laat je niets aan het toeval over. Daarom kies je voor je bruiloft Landgoed Rhederoord; bij ons is jullie dag in vertrouwde handen. Wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie en verzorgen jullie dag tot in de puntjes. Van ceremonie tot en met overnachting en een heerlijk ontbijt: alles is mogelijk op één locatie.

Onze aanpak is persoonlijk, we vinden het super leuk om met jullie mee te denken en onze ervaring te delen

Zeg ja!

Een groot festijn of juist lekker intiem?

Jullie kiezen welke ceremonie plek het beste bij jullie past, zowel binnen in het landhuis als buiten in ons eigen park van 12 hectare. Wat dacht je van een sfeervol diner in de tuin van ons landhuis of een winter wedding bij een knisperend haardvuur? Gevolgd door een knallend feest en een overnachting in onze 30 sfeervolle hotelkamers.

Meer trouw info

 

Bruidstaart
Sfeerimpressie

Proef de sfeer en laat je inspireren!
De mooiste foto’s en filmpjes van huwelijken op ons landgoed voor jullie geselecteerd.

Bekijk de foto's en video's
De vrienden van Rhederoord

Het is jullie dag en dus beslissen jullie welke leveranciers er bij zijn. Maar tips zijn vast welkom en daarom introduceren wij graag onze toppers. Stuk voor stuk leveranciers die onze locatie goed kennen en wiens kwaliteit wij kunnen garanderen!

Maak kennis met de vrienden van Rhederoord
Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden?

Een groot festijn of lekker intiem? Op Landgoed Rhederoord kunnen jullie trouwen, dineren en overnachten. Wij laten jullie met alle plezier enkele voorbeelden van huwelijken zien, ter inspiratie. Want niets is zo persoonlijk als jullie grote dag.


Voorbeeld draaiboek intiem huwelijk
Voorbeeld draaiboek intiem huwelijk met groot feest en overnachting

Nieuwsgierig? Stel hier zelf geheel vrijblijvend een offerte samen voor jullie droombruiloft
Hebben jullie al een offerte van ons? Log dan hier in
Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

 

Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître