Wat leuk! Jij bent in het bezit van een “Rhederoord Cadeaukaart”.

Deze cadeaukaart is te besteden bij Landgoed Rhederoord en Restaurant Koetshuis Rhederoord in de Steeg. Besteedt ‘m aan een heerlijk diner in ons Koetshuis en blijf daarna lekker slapen in een van onze comfortabele hotelkamers. Liever te gast op een van onze events? Dat kan ook! Of koop heerlijke Rhederoord producten in onze shop zoals ons eigen blond bier ‘Het Geheim’ of onze jam.
Op onze cadeaukaarten zijn naast de Algemene voorwaarden ook de Cadeaukaartvoorwaarden van toepassing.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Zomersluiting: dinsdag en woensdag in juli en augustus

6 juli 2022

Het zomerseizoen is in volle gang en dit betekent dat ook ons personeel van een welverdiende vakantie geniet. Dit heeft ons doen besluiten Restaurant Koetshuis Rhederoord in juli en augustus op dinsdag […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

8 juni 2022

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst! Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra […]

Lees meer
25 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef