Fysiek moeten we natuurlijk afstand houden in deze ongekende tijden en daarom is de eerstvolgende Open Top Trouwlocatie Route online! Op zondag 19 april 2020 komen wij live via Facebook naar je toe. Blijf dus lekker thuis, installeer jezelf op de bank of in de tuin met een cappuccino of een goed glas wijn en ontdek onze droomlocatie voor jullie trouwdag. Jullie kunnen je nu aanmelden! Kijk op één van de vaste tijdstippen (11:00, 12:00, 14:00 of 15:00 uur) live mee met de rondleiding van Landgoed Rhederoord stel daarna direct al jullie vragen!

Meedoen is makkelijk. Schrijf je in via Toptrouwlocaties.nl dan ontvang jij voor 19 april de linkjes naar de live videostreams.

Willen jullie alvast een voorproefje? Bekijk ons filmpje.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
Bruidstaart
NIEUWS

Open Top Trouwlocatie Route

10 november 2022

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
28 Jan
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef