Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! In verband met alle maatregelen rondom COVID zal de editie van 22 november 2020 online zijn. Wij kijken ernaar uit jullie virtueel te mogen rondleiden!

Kijk voor mee informatie en om je aan te melden op: www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Landgoed Rhederoord? Bekijk alvast ons filmpje,  de fotoimpressie en de ervaringen van andere bruidsparen ter inspiratie.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

De voedselbanktuin op Landgoed Rhederoord

9 februari 2023

Met trots delen wij dit artikel die De Gelderlander schreef over onze toppers die zich dagelijks inzetten voor de voedselbank. Heel wat porties groenten in de pakketten van de voedselbank in Dieren […]

Lees meer
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
10 Apr
EVENT

Paaslunch – geniet op 2e Paasdag bij Restaurant Koetshuis Rhederoord

Pasen vier je op 2e Paasdag (maandag 10 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. We verwelkomen jullie graag om 12.00 uur in het Koetshuis en vanaf 12.30 uur genieten […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef