Kom gezellig picknicken in onze parktuin van 12 hectare. Hier kun je op zondag 6 september vanaf 12.00 uur ongedwongen en op gepaste afstand genieten van o.a. biologische en streekgebonden producten. Deze editie hebben wij een bijzondere samenwerking met Uit Veluwe. De picknicktasjes worden deels gevuld met Erkend Veluwse streekproducten. Hiermee worden de lokale Veluwse boeren gesteund en geniet je van streekgebonden specialiteiten om van te watertanden.

  • Foodplein met heerlijke gerechten (vanaf € 2,50) o.a. Erkend Veluwse streekproducten vanaf onze smoker, spit op kolen, Veluws speciaalbieren bar of foodtruck;
  • Wij rijden met onze heuse wijn & oester buggy langs jullie kleedje;
  • Kids entertainment met o.a. springkussen;
  • Veluwse boeren vertellen je graag meer over hun producten en ontmoet een echt Veluws bijenvolk.

Picknicktasje € 17,50 per persoon
Kidstasje € 12,50 per persoon

De genoemde prijzen zijn inclusief kleedje of plekje aan de picknicktafel (plaatsen aan de picknicktafel zijn beperkt en op basis van reservering).

Kom je ook? Alleen mogelijk op reservering – wacht niet te lang! 
Stuur een mail naar info@rhederoord.nl of bel ons op 026-49 59 104.

Er is maar één factor die deze mooie dag in de weg kan staan… het weer! Wanneer je reserveert maar deze dag letterlijk en figuurlijk in het water valt ben je alsnog welkom om op ons landgoed om jullie Picknicktasje gevuld met lekkers af te halen, zodat je thuis onder de veranda of aan de keukentafel toch kan genieten van al het lekkers wat Landgoed Rhederoord jullie te bieden heeft!

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen.

     

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild weekend

17 september 2021

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
NIEUWS

Wegwerkzaamheden zomer 2021

30 juni 2021

Deze zomer zijn er diverse werkzaamheden aan de snelweg naar ons landgoed. Hou rekening met een langere reistijd. Bekijk meer info en de omleidingsroute.

Lees meer
6 Nov
EVENT

Wild diner – Wild weekend

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Bart-Jan Hallers

"Welkom op Landgoed Rhederoord, het best bewaarde geheim van de Veluwe. Wij ontvangen je graag in ons gezellige authentieke landhuis of bij de culinaire parel, Restaurant Koetshuis Rhederoord. Bij ons kun je genieten van pure kwaliteit, biologische keuken en oprechte gastvrijheid. Kom jij ook onze geheimen ontdekken?"

Bart-Jan Hallers Directeur