De Vaderdag barbecue roast op Landgoed Rhederoord is een spectaculaire happening waar alle mannen (ja dames, dit is een mannending) blij van worden. Met open vuren, kolenbarbecues en een spit op kolen met grote stukken vlees.Vanaf 13.00 uur zijn de kolen goed heet en zijn jullie van harte welkom. De koks bereiden alles maar uiteraard mag je ook zelf aan de slag om te snijden en te draaien.

Vlees en vis vullen we aan met een gezonde dosis groen zoals saladesen groente van het seizoen, diverse sauzen, broden en pesto. Lekker, voedzaam en manproof. Alle producten zijn zoveel mogelijk biologisch, vers en huisgemaakt. We sluiten dit event af met vers fruit en ijs.

Naast wijn hebben we ook een mix van robuuste en verfrissende bieren, speciaal geselecteerd voor deze dag. Aan entertainment is gedacht (kids blij, vaders blij): we zorgen ervoor dat kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. Kinderen kunnen zich

laten schminken, er worden ballonnen geblazen en er is een springkussen!

Prijs € 35,00 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 17,50

Reserveer tijdig via: info@rhederoord.nl of via
T: 026-49 59 104 onder vermelding van: Vaderdag Roast BBQ!

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

De voedselbanktuin op Landgoed Rhederoord

9 februari 2023

Met trots delen wij dit artikel die De Gelderlander schreef over onze toppers die zich dagelijks inzetten voor de voedselbank. Heel wat porties groenten in de pakketten van de voedselbank in Dieren […]

Lees meer
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
10 Apr
EVENT

Paaslunch – geniet op 2e Paasdag bij Restaurant Koetshuis Rhederoord

Pasen vier je op 2e Paasdag (maandag 10 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. We verwelkomen jullie graag om 12.00 uur in het Koetshuis en vanaf 12.30 uur genieten […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef