Bijeenkomen in een andere omgeving dan je eigen bedrijf geeft een andere sfeer maar vooral een andere energie!

Deze energie is duidelijk voelbaar op Landgoed Rhederoord waar jullie zuurstof krijgen in de groene omgeving die rust en inspiratie biedt. Soms is het prettig om achtereenvolgend meerdere dagen bijeen te komen of zelfs in sessies van meerdere blokken. Hoe fijn is het dan dat je op de locatie heerlijk kunt blijven overnachten. Na een dag vol inspanning is het heerlijk uitrusten in een van de 22 stijlvolle hotelkamers met prachtig uitzicht over onze tuin of het park en voorzien van nieuwe Auping bedden. En de volgende ochtend gaan jullie na een uitgebreid ontbijt weer actief aan de slag. 

Tijdens een meerdaagse bijeenkomst is de culinaire invulling natuurlijk van essentieel belang. Onze Chef en zijn brigade laten jullie bij Restaurant Koetshuis Rhederoord genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving.

Door de (binnen en buiten) ruimte die je op Landgoed Rhederoord overal om je heen ervaart kun je zonder zorgen jouw training geven. Een mooie bijkomstigheid is dat je tijdens de pauze ook kunt genieten van de frisse buitenlucht door even de benen te strekken tijdens een wandeling over het bosrijke terrein.

Landgoed Rhederoord biedt de perfecte combinatie van stijlvolle vergaderfaciliteiten met een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. Het is dé plek voor een meerdaagse bijeenkomst waarbij jullie maximaal rendement behalen.

 

Meet Bjorna

Maar persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor meer informatie en het maken van een reservering voor een meerdaagse bijeenkomst kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

 

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

14 april 2023

Vol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord   Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]

Lees meer
18 Jun
EVENT

Vaderdag

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître