Als trainer ligt jouw focus op je deelnemers en kies je voor een locatie waar jouw training in vertrouwde handen is.

Wij zijn er, als trainingslocatie, voor alle opleidings- en trainingsbureaus die met veel zorg cursussen en trainingen samenstellen voor ambitieuze professionals en organisaties. Werknemers willen zich blijven ontwikkelen en daar draagt de juiste trainingslocatie uiteraard aan bij. Want je wilt deelnemers inspireren, coachen en motiveren zodat zij het beste uit zichzelf halen.

Bij Landgoed Rhederoord krijgt elk event extra cachet. In een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur werken deelnemers in alle rust aan hun doelen. En ook trainers en opleiders hebben baat bij onze locatie die zorgt voor de juiste sfeer, goed uitgeruste zalen en een flinke dosis gastvrijheid. En met de juiste culinaire invulling van de dag zorg je dat jouw deelnemers ook bij de les blijven.

De sfeervolle ruimtes met historische details zijn voorzien van moderne vergaderfaciliteiten. Er is voldoende daglicht en twee vergaderzalen beschikken over een prachtig bordesbalkon. In de lounge staan verse koffie en diverse theesoorten voor jullie klaar. Vers fruit en Water159 uit onze eigen bron vinden jullie in de zaal. Bij mooi weer is het ook mogelijk om de training te verzorgen in onze landhuistuin. Tip: bekijk onze maximale capaciteit per zaal. En nieuwsgierig naar onze lunch- en dinermogelijkheden? Wij informeren je graag.

Op een exclusieve locatie als Landgoed Rhederoord wordt uiteraard ook voortreffelijk gekookt. Onze chef en zijn brigade laten je genieten van de pure smaak van verse biologische seizoensproducten, van eigen land of uit de directe omgeving. Jullie lunchen bij Restaurant Koetshuis Rhederoord en kiezen zelf voor bijvoorbeeld een uitgebreide maaltijdsalade of heerlijke broodjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om jullie dag af te sluiten met een sfeervol diner.

Een event op Landgoed Rhederoord is perfect te combineren met een actieve break in het groen. We beschikken over een prachtige tuin, 12 hectare eigen park en liggen aan het Nationaal Park Veluwezoom. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht op een elektrische fluisterscooter?

 

Meerdaagse trainingen

Vaak bestaat een opleiding uit meerdere blokken, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. En deze blokken bestaan niet alleen maar uit één dag sessie, maar vaak uit meerdere dagen. Hoe fijn is het dat je dan op jouw trainingslocatie heerlijk kunt overnachten?
Na een dag vol inspanning is het heerlijk uitrusten in een van de 22 stijlvolle hotelkamers met prachtig uitzicht over onze tuin of het park en voorzien van nieuwe Auping bedden.

Door de (binnen en buiten) ruimte die je op Landgoed Rhederoord overal om je heen ervaart kun je zonder zorgen jouw training geven. Een mooie bijkomstigheid is dat je tijdens de pauze ook kunt genieten van de frisse buitenlucht door even de benen te strekken tijdens een wandeling over het bosrijke terrein.

Meer informatie over meerdaagse trainingen op Landgoed Rhederoord. 

Een offerte op maat!

Wil je meer weten over de beschikbaarheid van ons landgoed of een offerte op maat ontvangen? Dat kan! Via ons systeem kun je zelf een offerte op maat maken en alle mogelijkheden die wij bieden bekijken.


 

 

Meet Bjorna

Maar persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven

 

 

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

14 april 2023

Vol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord   Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]

Lees meer
18 Jun
EVENT

Vaderdag

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître