Uniek vergaderen bij Landgoed Rhederoord

Bij Rhederoord begrijpen we dat elke vergadering uniek is en dat de locatie van cruciaal belang is voor het succes van jouw bijeenkomst. Daarom bieden we diverse ruimtes, elk met hun eigen unieke karakteristieke sfeer en voorzien van de benodigdheden voor constructieve sessies.

Of je nu een grote, indrukwekkende ruimte nodig hebt voor een belangrijke presentatie, een gezellige, intieme omgeving voor een teambuilding sessie, of iets daartussenin, we hebben de perfecte ruimte voor je! 

De Rode Zaal

Deze sfeervolle zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen. Met prachtig uitzicht over de landhuistuin en een open haard die in de winter lekker aan kan.

Van Heeckeren van Kell Zaal

Deze lichte zaal is de perfecte combinatie van historie met moderne details. Het bordesbalkon geeft direct toegang tot de tuin en de tussenwand richting de bar geeft de mogelijkheid om de zaal groter of desgewenst kleiner te maken. De zaal beschikt over airco.

Brantsenzaal

Deze authentieke zaal met houten lambrisering beschikt over een bordesbalkon met direct toegang tot de landhuistuin. Ook een 17e eeuwse open haard die in de winter nog aan kan ontbreekt niet!

Petzoldzaal

Gelegen op de 2e verdieping van het landhuis en bereikbaar met zowel een trap als een lift. Met prachtig uitzicht over het park en airconditioning een prima zaal voor maximaal 10 personen.

De Wijnkelder

Een kelder met daglicht! Een van de meest sfeervolle plekjes in ons landhuis. Geschikt als break out room, vergaderruimte of voor private dining voor maximaal 10 personen.

De Bistro

Recent gerenoveerd en van alle moderne faciliteiten voorzien. Een heerlijke plek met doorkijkje naar de keuken, voor maximaal 6 personen.

De Pubzaal

Gelegen in de kelder van ons landhuis leent deze ruimte zich bij uitstek als break out room. In combinatie met de naastgelegen Pubbar ook ideaal als lounge ruimte tijdens een borrel.

De Pubbar

Deze intieme bar leent zich bij uitstek voor een borrel. Het leuke van de Pubbar is of je nu met 3 personen of 20 personen bent de sfeer is altijd goed! Leuk te combineren met de naastgelegen Pubzaal.

Lounge

Het hart van ons landhuis. De lounge is voor iedereen toegankelijk.

 

De landhuistuin

Rhederoord geeft zuurstof aan jouw bijeenkomst! Bij mooi weer is het mogelijk om (een gedeelte) van je bijeenkomst te laten plaatsvinden in de landhuistuin.

Het park

Ons landgoed bestaat uit een eigen park van 12 hectare en is gelegen aan Nationaal Park Veluwezoom. Onze locatie leent zich bij uitstek voor een actieve break in het groen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht op een elektrische fluisterscooter?

Restaurant Koetshuis Rhederoord

In ons Koetshuis geniet je van het mooiste dat de streek te bieden heeft aan lokale (biologische) producten. Wij zijn 7 dagen per week geopend voor koffie en thee, lunch, borrel en diner. Bij mooi weer serveren wij dit op ons lommerrijke terras.

 

Bekijk de mogelijkheden

Wil je meer weten over de beschikbaarheid van ons landgoed of een offerte op maat ontvangen? Dat kan! Via ons systeem kun je zelf een offerte op maat maken en alle mogelijkheden die wij bieden bekijken.

Meet Bjorna

Maar persoonlijk contact vinden wij het allerbelangrijkst. Voor het maken van een zakelijke reservering kun je contact opnemen met onze Salesmanager Bjorna.

“Ons landgoed biedt veel mogelijkheden, voor een prachtige bijeenkomst zowel binnen als buiten. Graag ontvang ik je voor een vrijblijvende rondleiding. Als je wilt, bespreken we dan meteen jouw ideeën en wensen. En samen bekijken hoe we daar een onvergetelijke invulling aan kunnen geven.”

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Geniet van een Paaslunch bij Bar Restaurant Koetshuis Rhederoord

14 maart 2024

Pasen vier je op 1e & 2e Paasdag (zondag 31 maart en maandag 1 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. Geniet in de sfeervolle ambiance van ons vernieuwde Koetshuis van het mooist dat de […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis

1 februari 2024

Landgoed Rhederoord opent Bar Restaurant Koetshuis Landgoed Rhederoord in De Steeg opent op 1 februari 2024 officieel Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord. Het bestaande koetshuis op het landgoed is volledig vernieuwd en […]

Lees meer
29 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer