Green Key is een internationaal erkend milieukeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche en zakelijke markt. Een bedrijf met een Green Key keurmerk is controleerbaar bezig met milieuzorg en doet meer aan milieuzorg dan de overheid verlangt, zonder dat hun gasten op comfort en kwaliteit inleveren. Het Green Key certificaat kan op 3 niveaus worden behaald: Brons, Zilver en Goud. Het behaalde niveau is afhankelijk van het aantal normen dat is ingevoerd. Dus hoe meer maatregelen, hoe meer punten en hoe hoger het niveau. De ingevoerde maatregelen worden bekeken en beoordeeld tijdens een jaarlijkse inspectie van en door Green Key aangewezen keurmeester.

De maatregelen die Rhederoord treft om vorm te geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen  zijn onlangs weer beoordeeld door Green Key. De strenge keuring hebben we weer goed doorstaan en we mogen dan ook voor het vijfde jaar op rij het Gouden Green Key Certificaat voeren!

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild Weekend

28 september 2022

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

8 juni 2022

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst! Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra […]

Lees meer
5 Nov
EVENT

Wildweekend – Wilddiner

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef