Morgen ontvangen wij traditiegetrouw 27 jonge fluitisten  van De Nederlandse Fluitacademie op ons landgoed. Zij komen een week zeer intensief fluit studeren, wat uiteindelijk eindigt in een gezamenlijk concert in het Concert gebouw te Amsterdam.

Dit alles onder leiding van Emily Beynon, solo-fluitiste van het Concertgebouworkest, Wieke Karsten en Jeroen Bron, beiden hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Er zijn 15 jonge Nederlandse fluitisten die worden samengevoegd met 12 internationale jonge fluitprofessionals. Sarah van der Lijke (12 jaar) heeft in het voorjaar auditie gedaan en mag als jongste deelneemster meedoen.

Lees meer op Rheden Nieuws.

De Nederlandse Fluitacademie

Foto: Judy van der Lijke

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

8 juni 2022

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst! Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

16 maart 2022

Moederdag = volgeboekt en reserveren is helaas niet meer mogelijk. Wel is het nog mogelijk om te reserveren voor de Vaderdag Barbecue Roast Verras je moeder deze Moederdag (zondag 8 mei) met […]

Lees meer
25 Sep
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef