Morgen ontvangen wij traditiegetrouw 27 jonge fluitisten  van De Nederlandse Fluitacademie op ons landgoed. Zij komen een week zeer intensief fluit studeren, wat uiteindelijk eindigt in een gezamenlijk concert in het Concert gebouw te Amsterdam.

Dit alles onder leiding van Emily Beynon, solo-fluitiste van het Concertgebouworkest, Wieke Karsten en Jeroen Bron, beiden hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Er zijn 15 jonge Nederlandse fluitisten die worden samengevoegd met 12 internationale jonge fluitprofessionals. Sarah van der Lijke (12 jaar) heeft in het voorjaar auditie gedaan en mag als jongste deelneemster meedoen.

Lees meer op Rheden Nieuws.

De Nederlandse Fluitacademie

Foto: Judy van der Lijke

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild weekend

17 september 2021

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
NIEUWS

Wegwerkzaamheden zomer 2021

30 juni 2021

Deze zomer zijn er diverse werkzaamheden aan de snelweg naar ons landgoed. Hou rekening met een langere reistijd. Bekijk meer info en de omleidingsroute.

Lees meer
6 Nov
EVENT

Wild diner – Wild weekend

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef