Morgen ontvangen wij traditiegetrouw 27 jonge fluitisten  van De Nederlandse Fluitacademie op ons landgoed. Zij komen een week zeer intensief fluit studeren, wat uiteindelijk eindigt in een gezamenlijk concert in het Concert gebouw te Amsterdam.

Dit alles onder leiding van Emily Beynon, solo-fluitiste van het Concertgebouworkest, Wieke Karsten en Jeroen Bron, beiden hoofdvakdocent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Er zijn 15 jonge Nederlandse fluitisten die worden samengevoegd met 12 internationale jonge fluitprofessionals. Sarah van der Lijke (12 jaar) heeft in het voorjaar auditie gedaan en mag als jongste deelneemster meedoen.

Lees meer op Rheden Nieuws.

De Nederlandse Fluitacademie

Foto: Judy van der Lijke

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

25% korting op onze vergaderarrangementen

18 november 2019

Wil je in alle rust op een unieke locatie ongestoord vergaderen? Landgoed Rhederoord is een unieke omgeving waar alles samenkomt. We hebben prachtige zalen met verschillende sferen en capaciteit. Het nieuwe jaar […]

Lees meer
NIEUWS

Wij zijn de winnaar van de Ecofields kookwedstrijd!

7 oktober 2019

Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en […]

Lees meer
25 Dec
EVENT

Kerstdiner: shared dining in het Landhuis

1e Kerstdag in het Landhuis van Landgoed Rhederoord De schemer valt en de gure wind waait over het landgoed, het statige landhuis is sfeervol verlicht en binnen knispert de open haard. Een […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef