Landgoed Rhederoord beschikt over een aantal moestuinen, lokale bewoners onderhouden deze tuinen en leren hier om biologisch te tuinieren. Een van deze tuinen staat helemaal in het teken van de lokale voedselbank. Onze fantastische vrijwilligers zorgen ervoor dat de voedselbank in Rheden en Dieren regelmatig van verse groenten worden voorzien.

Begin mei is voor het eerst in het tuinseizoen 2019 weer een mooie oogst voor de clienten van de voedselbank binnengehaald. Deze oogst bestond uit een ouderwetse groente, namelijk raapstelen. In totaal zijn er maar liefst 76 porties van het land gehaald!

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Corona: veelgestelde vragen

12 maart 2020

Geachte gast, Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen die zijn opgelegd t/m 6 april. Wij zijn helaas genoodzaakt om naast de opgelegde maatregelen m.b.t. het restaurant ook het […]

Lees meer
NIEUWS

De voedselbanktuin van Landgoed Rhederoord

20 januari 2020

Landgoed Rhederoord beschikt over diverse moestuinen, die gerund worden door lokale bewoners, een gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt in de keukens van het landgoed. Daarnaast heeft Landgoed Rhederoord een stuk grond […]

Lees meer
12 Apr
EVENT

Landgoed Rhederoord, de hotspot met Pasen

Skip het ontbijt en kom op 1e of 2e Paasdag gezellig met familie of vrienden brunchen. We ontvangen jullie graag om 11.00 uur in ons landhuis en vanaf 11.30 uur kun je […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef