Landgoed Rhederoord beschikt over een aantal moestuinen, lokale bewoners onderhouden deze tuinen en leren hier om biologisch te tuinieren. Een van deze tuinen staat helemaal in het teken van de lokale voedselbank. Onze fantastische vrijwilligers zorgen ervoor dat de voedselbank in Rheden en Dieren regelmatig van verse groenten worden voorzien.

Begin mei is voor het eerst in het tuinseizoen 2019 weer een mooie oogst voor de clienten van de voedselbank binnengehaald. Deze oogst bestond uit een ouderwetse groente, namelijk raapstelen. In totaal zijn er maar liefst 76 porties van het land gehaald!

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Pasen = ’n Brunchbox van Landgoed Rhederoord

18 maart 2021

Wegens succes helemaal uitverkocht!  Het zonnetje begint weer te schijnen, de eerste krokussen en narcissen beginnen te bloeien…. De lente komt eraan! En dat betekent dat het al bijna weer tijd is […]

Lees meer
NIEUWS

Ook tijdens de lockdown ben je van harte welkom!

24 februari 2021

Ook tijdens de lockdown zijn de deuren van ons hotel gewoon geopend! Kom lekker slapen in een van onze 22 stijlvolle hotelkamers en geniet van heerlijke wandel- of fietstocht in ons eigen […]

Lees meer
Trouwen op Landgoed Rhederoord
18 Apr
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Bart-Jan Hallers

"Welkom op Landgoed Rhederoord, het best bewaarde geheim van de Veluwe. Wij ontvangen je graag in ons gezellige authentieke landhuis of bij de culinaire parel, Restaurant Koetshuis Rhederoord. Bij ons kun je genieten van pure kwaliteit, biologische keuken en oprechte gastvrijheid. Kom jij ook onze geheimen ontdekken?"

Bart-Jan Hallers Directeur