Landgoed Rhederoord beschikt over een aantal moestuinen, lokale bewoners onderhouden deze tuinen en leren hier om biologisch te tuinieren. Een van deze tuinen staat helemaal in het teken van de lokale voedselbank. Onze fantastische vrijwilligers zorgen ervoor dat de voedselbank in Rheden en Dieren regelmatig van verse groenten worden voorzien.

Begin mei is voor het eerst in het tuinseizoen 2019 weer een mooie oogst voor de clienten van de voedselbank binnengehaald. Deze oogst bestond uit een ouderwetse groente, namelijk raapstelen. In totaal zijn er maar liefst 76 porties van het land gehaald!

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

25% korting op onze vergaderarrangementen

18 november 2019

Wil je in alle rust op een unieke locatie ongestoord vergaderen? Landgoed Rhederoord is een unieke omgeving waar alles samenkomt. We hebben prachtige zalen met verschillende sferen en capaciteit. Het nieuwe jaar […]

Lees meer
NIEUWS

Wij zijn de winnaar van de Ecofields kookwedstrijd!

7 oktober 2019

Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en […]

Lees meer
25 Dec
EVENT

Kerstdiner: shared dining in het Landhuis

1e Kerstdag in het Landhuis van Landgoed Rhederoord De schemer valt en de gure wind waait over het landgoed, het statige landhuis is sfeervol verlicht en binnen knispert de open haard. Een […]

Lees meer
Bart-Jan Hallers

"Welkom op Landgoed Rhederoord, het best bewaarde geheim van de Veluwe. Wij ontvangen je graag in ons gezellige authentieke landhuis of bij de culinaire parel, Restaurant Koetshuis Rhederoord. Bij ons kun je genieten van pure kwaliteit, biologische keuken en oprechte gastvrijheid. Kom jij ook onze geheimen ontdekken?"

Bart-Jan Hallers Directeur