Wegens grote belangstelling vol!

Skip het ontbijt en kom op 2e Paasdag met familie of vrienden brunchen. We verwelkomen jullie graag om 11.30 uur in het Landhuis. Alles is biologisch, met producten van lokale leveranciers.

Als voorgerecht beginnen we met een heerlijke aspergesoep.  Hierna serveren wij vanaf diverse punten:

  • Verschillende broodsoorten zoals grof volkoren Juttersbrood en Frans witbrood, minicroissants, kampioentjes, koffiebroodjes en mini brioche bolletjes
  • Diverse ambachtelijke vleeswaren zoals achterham, runderrosbief, chorizo, rilette van tamme eend en coppa di Parma
  • Diverse gesneden kaassoorten zoals jong belegen, geitenkaas en fenegriekkaas
  • Gerookte zalm, geplukte makreel en salade met garnaaltjes en avocado
  • Diverse salades zoals eiersalade, rauwkostsalade en bonte bladsalade
  • Lamsstoofschotel met kerrie en kokos
  • Pastagerecht met cherrytomaat, paddenstoelen en Parmezaanse kaas
  • Ruim assortiment kazen uit binnen- en buitenland
  • Quiche van het seizoen

We sluiten de middag af met diverse taartjes, muffins, brownies, carrotcake, chocolademousse en vers fruit.

Geniet voor slechts 39,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 11 jaar 22,50 p.p.
(genoemde prijzen zijn exclusief drank)

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef