Op zaterdag en zondag is het mogelijk om heerlijk te picknicken in onze prachtige parktuin van 12 hectare. Hier kun je ongedwongen en op gepaste afstand genieten van onze biologische en streekgebonden specialiteiten. Wij hebben een heerlijk tasje goed gevuld met zomerse specialiteiten.

Picknicktasje  € 17,50 per persoon*
Kidstasje a € 12,50 per persoon

Inclusief kleedje of plekje aan de picknicktafel (plaatsen aan de picknicktafel zijn beperkt).

Wij vernemen graag of we jullie  mogen verwelkomen in ons zonnige park voor een heerlijke, ongedwongen picknick.

Een plekje reserveren? Stuur een mail naar info@rhederoord.nl of bel ons op 026-4959104. 

*afname tasje voor volwassenen verplicht

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

14 april 2023

Vol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord   Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]

Lees meer
18 Jun
EVENT

Vaderdag

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef