Op zaterdag en zondag is het mogelijk om heerlijk te picknicken in onze prachtige parktuin van 12 hectare. Hier kun je ongedwongen en op gepaste afstand genieten van onze biologische en streekgebonden specialiteiten. Wij hebben een heerlijk tasje goed gevuld met zomerse specialiteiten.

Picknicktasje  € 17,50 per persoon*
Kidstasje a € 12,50 per persoon

Inclusief kleedje of plekje aan de picknicktafel (plaatsen aan de picknicktafel zijn beperkt).

Wij vernemen graag of we jullie  mogen verwelkomen in ons zonnige park voor een heerlijke, ongedwongen picknick.

Een plekje reserveren? Stuur een mail naar info@rhederoord.nl of bel ons op 026-4959104. 

*afname tasje voor volwassenen verplicht

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
Bruidstaart
NIEUWS

Open Top Trouwlocatie Route

10 november 2022

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
16 Apr
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Gaan jullie trouwen? Dan is de Open Top Trouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef