Op zaterdag en zondag is het mogelijk om heerlijk te picknicken in onze prachtige parktuin van 12 hectare. Hier kun je ongedwongen en op gepaste afstand genieten van onze biologische en streekgebonden specialiteiten. Wij hebben een heerlijk tasje goed gevuld met zomerse specialiteiten.

Picknicktasje  € 17,50 per persoon*
Kidstasje a € 12,50 per persoon

Inclusief kleedje of plekje aan de picknicktafel (plaatsen aan de picknicktafel zijn beperkt).

Wij vernemen graag of we jullie  mogen verwelkomen in ons zonnige park voor een heerlijke, ongedwongen picknick.

Een plekje reserveren? Stuur een mail naar info@rhederoord.nl of bel ons op 026-4959104. 

*afname tasje voor volwassenen verplicht

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Wild Weekend

28 september 2022

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
NIEUWS

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

8 juni 2022

Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst! Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra […]

Lees meer
5 Nov
EVENT

Wildweekend – Wilddiner

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef