Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en de opdracht gekregen om hiermee hun creativiteit te tonen. De jury heeft ons uitgeroepen tot winnaar van de Ecofields Kookwedstrijd. Top gedaan, Jan-Aart en Lars!

Jan-Aart en Lars hebben gekozen voor de bereiding van:

Amuse
Een bonbon van gepekeld staartstuk met daarin tartaar van staartstuk
Een tortilla van maïsgries met crème van yoghurt en maïs, poeder van gerookte paprika en popcorn van maïs

Hoofdgerecht
Opgebonden nek, zacht gegaard op de smoker met kruiden een afgegrild op de Big Green Egg. Stoof van borstomvang met paddestoelen en crunch van panka met charcoal in beurre noisette, daarbij mousseline van aardappel en rucola, gemarineerde snijbiet, gerookte biet, bitterbal van boerenkool met spekjes, bieten vinaigrette, afgemaakt met een saus van Rhederoords eigen blond bier ‘Het Geheim’.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

De voedselbanktuin van Landgoed Rhederoord

20 januari 2020

Landgoed Rhederoord beschikt over diverse moestuinen, die gerund worden door lokale bewoners, een gedeelte van de opbrengst wordt gebruikt in de keukens van het landgoed. Daarnaast heeft Landgoed Rhederoord een stuk grond […]

Lees meer
NIEUWS

Ben jij ten huwelijk gevraagd tijdens de feestdagen?

30 december 2019

Ben jij super romantisch ten huwelijk gevraagd tijdens de feestdagen? JA? Gefeliciteerd! Dan begint nu de zoektocht naar de perfecte locatie voor jullie grote dag. Kom vooral ook even kijken bij Landgoed […]

Lees meer
Bruidstaart
1 Feb
EVENT

Open Top Trouwlocatie Route

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden, die het onuitwisbare decor van jullie grote dag zal vormen! Op deze dag kun […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef