Op maandag 7 oktober hebben onze collega’s Jan-Aart (Sous-chef in het Landhuis) en Lars (kok in het Koetshuis) deelgenomen aan de kookwedstrijd van Ecofields. Alle deelnemers hebben een mysterie box ontvangen en de opdracht gekregen om hiermee hun creativiteit te tonen. De jury heeft ons uitgeroepen tot winnaar van de Ecofields Kookwedstrijd. Top gedaan, Jan-Aart en Lars!

Jan-Aart en Lars hebben gekozen voor de bereiding van:

Amuse
Een bonbon van gepekeld staartstuk met daarin tartaar van staartstuk
Een tortilla van maïsgries met crème van yoghurt en maïs, poeder van gerookte paprika en popcorn van maïs

Hoofdgerecht
Opgebonden nek, zacht gegaard op de smoker met kruiden een afgegrild op de Big Green Egg. Stoof van borstomvang met paddestoelen en crunch van panka met charcoal in beurre noisette, daarbij mousseline van aardappel en rucola, gemarineerde snijbiet, gerookte biet, bitterbal van boerenkool met spekjes, bieten vinaigrette, afgemaakt met een saus van Rhederoords eigen blond bier ‘Het Geheim’.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Uitstekende biologische keuken
  • Gratis parkeren
  • Blijf slapen!
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

Vaderdag

24 mei 2023

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
NIEUWS

Moederdag High Tea

14 april 2023

Vol! De Moederdag High Tea is volgeboekt. Reserveren voor reguliere lunch is nog wel mogelijk via de website van Restaurant Koetshuis Rhederoord   Verras je moeder deze Moederdag (zondag 14 mei) met […]

Lees meer
18 Jun
EVENT

Vaderdag

Vaderdag Barbecue Roast Neem je vader mee op zondag 18 juni naar de Vaderdag Barbecue Roast op Landgoed Rhederoord! Geniet met het hele gezin rondom het Koetshuis van de lekkerste gerechtjes van […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef