De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend! Traditiegetrouw ontvangen wij je graag voor een heerlijk Wild Weekend! Er is een keuze uit een uitgebreid 5-gangen wilddiner of een 4-gangen wildlunch. Hierbij kunt u denken aan oa. hert, wildzwijn, duif en wilde eend.

De jachthoornblazers verwelkomen jullie in de landhuistuin waar zij een ode geven aan het uitgestalde wildtableau. Onder het genot van een warm herfstdrankje en hapjes genieten we van de sfeer. Aansluitend verwelkomen wij je in ons Landhuis.

Zaterdag 5 november Wilddiner

Prijs per persoon 69
Aanvangstijd 17.30 uur
De genoemde prijzen zijn exclusief drank.

Zondag 6 november Wildlunch

Prijs per persoon 55
Aanvangstijd 12.00 uur
De genoemde prijzen zijn exclusief drank.

Ter plekke is het mogelijk om een bijpassend wijnarrangement te boeken.

Reserveer nu

Reserveer nu door een ticket te boeken

Meer info of vragen? Wij vernemen het graag per mail via info@rhederoord.nl of telefonisch via 026 – 49 59 104.

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6

Contact

Landgoed Rhederoord

Parkweg 19
6994 CM De Steeg
T 026 – 49 59 104
E info@rhederoord.nl

Nieuws & events

Wat is er te doen bij Landgoed Rhederoord
NIEUWS

De voedselbanktuin op Landgoed Rhederoord

9 februari 2023

Met trots delen wij dit artikel die De Gelderlander schreef over onze toppers die zich dagelijks inzetten voor de voedselbank. Heel wat porties groenten in de pakketten van de voedselbank in Dieren […]

Lees meer
Auping
NIEUWS

Nieuwe Auping bedden!

10 november 2022

Tijd voor iets nieuws! Onze 22 kamers zijn nu allemaal voorzien van prachtige Auping bedden. Wij werken graag met lokale leveranciers en deze bedden zijn extra uniek. Ze zijn geproduceerd in Nederland […]

Lees meer
10 Apr
EVENT

Paaslunch – geniet op 2e Paasdag bij Restaurant Koetshuis Rhederoord

Pasen vier je op 2e Paasdag (maandag 10 april) met familie en vrienden bij Restaurant Koetshuis Rhederoord. We verwelkomen jullie graag om 12.00 uur in het Koetshuis en vanaf 12.30 uur genieten […]

Lees meer
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef