Landgoed Rhederoord geeft zuurstof aan je bijeenkomst!

Er zijn veel locaties waar je zakelijke bijeenkomsten, diners en feesten kunt organiseren. Maar er is maar één Landgoed Rhederoord. Hier krijgt elk event extra cachet, in een historische ambiance en omringd door fascinerende natuur. We beschikken over een prachtige tuin, 12 hectare eigen park en liggen aan het Nationaal Park Veluwezoom. Deze buitengewone meerwaarde vertaalt zich in maximaal rendement. Zo is het mogelijk om de gehele vergadering buiten te laten plaatsvinden in ons park, onder de sfeervolle stretchtent in onze tuin of aan een picknicktafel. Lunchen kan op het lommerrijke terras van Restaurant Koetshuis Rhederoord, bekroond door Gault Millau en aanbevolen door Michelin. Liever een lunchpakketje mee voor onderweg? Alles is mogelijk op Landgoed Rhederoord.

Maar ook is een event op Landgoed Rhederoord perfect te combineren met een actieve break in het groen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tocht op een elektrische fluisterscooter, een wandeling of workshop schapendrijven?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met mee. Neem contact op met onze salesmanager Bjorna Blaauw via 026-4959104 of info@rhederoord.nl 

  • Historisch landgoed
  • Gelegen in de Veluwse bossen
  • Alles op één plek
  • Gratis parkeren
  • Uitstekende biologische keuken
  • Beste prijsgarantie
Beoordeeld met een 8.6
Gerhard van den Broek

“In onze keukens werken we met (biologische) producten van het seizoen. Als chef geeft dit een extra ‘’boost” aan je creativiteit, hier geniet ik van en dit proef je in onze gerechten. Recepten en bereidingen van vroeger zoals pekelen, inleggen, roken maken juist je gerechten af en zorgen voor een bijna “no waste” keuken, en dat is de toekomst!”

Gerhard van den Broek Chef