Overnachten op Landgoed Rhederoord

Stijlvol overnachten midden in de natuur

Helemaal tot rust komen en stijlvol overnachten op een unieke en natuurlijke locatie midden in de natuur. Een verblijf op ons historische landgoed betekent ouderwets genieten. Laat u zich volledig onderdompelen in een sfeer van luxe en traditie. Dat kan op Landgoed Rhederoord, één van de mooiste plekken van de provincie Gelderland. Het landhuis heeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei, geflankeerd door de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland. Kortom midden in de natuur en toch centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Een bijzonder plek voor een onvergetelijk verblijf.

Overnachten in onze hotelkamers

Het landgoed beschikt in totaal over 22 stijlvolle hotelkamers. Het monumentale landhuis beschikt over 16 prachtige tweepersoonskamers en een 1 eenpersoonskamer. Op loopafstand is het Koetshuis gelegen, met nog eens 5 tweepersoonskamers met elk een eigen karakter. Elke hotelkamer biedt een adembenemend uitzicht over de weidse IJsselvallei of het omringende park en het daarachter liggende natuurpark de Veluwezoom. Sommige hotelkamers hebben een eigen balkon en alle hotelkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met een bad en/of douche met toilet

De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw verblijf tot een unieke ervaring. We werken met eerlijke producten; zoveel mogelijk biologisch en altijd vol van smaak. Het liefst wat de streek en het seizoen ons bieden. Even een paar dagen heerlijk ontspannen en genieten van natuur, cultuur en de kookkunst van onze koks? Kijk dan eens bij onze hotelarrangementen en maak uw verblijf helemaal compleet en reserveer direct een tafeltje in ons iets verderop gelegen Koetshuis.

Landgoed Rhederoord ligt centraal in Nederland, vlakbij de stad Arnhem en toch midden in de natuur in de provincie Gelderland. Vanaf de snelweg, afslag “De Steeg”, bent u binnen drie minuten op ons landgoed.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104.