Wie is de contactpersoon aan wie wij onze vragen mogen stellen?

In aanloop naar jullie huwelijk kunnen vragen gesteld worden aan ons receptie team, bestaande uit Marieke, Chantal en Susan. Onze receptie is dagelijks bereikbaar via 026-4959104 of info@rhederoord.nl. Circa 6 weken voorafgaand aan jullie huwelijk hebben jullie een ‘puntjes op de i’ gesprek met Max om alle details door te nemen en de definitieve keuzes voor jullie huwelijk te maken.

Mogen wij met een leverancier afspreken op Rhederoord?

Het is helaas niet mogelijk om in het landhuis af te spreken met een leverancier. In overleg met onze receptie (bereikbaar via 026-4959104 of info@rhederoord.nl) is het wel mogelijk om op locatie te spieken indien de reserveringen van die dag dit toelaten.

In het Koetshuis is het wel mogelijk om met een leverancier een afspraak te plannen, wel is het belangrijk om vooraf een tafeltje te reserveren.

Welke betalingstermijnen hanteert Rhederoord?

Om een huwelijksofferte om te zetten naar een reservering hanteren wij een aanbetalingspercentage van 25%. De 2e betaling is 50% van het offertebedrag en dien 8 weken voorafgaand aan het huwelijk te worden voldaan. De laatste 25% van betaling is achteraf.

Welke algemene voorwaarden zijn van toepassing op ons huwelijk?

De Algemene voorwaarden die van toepassing zijn op jullie reservering staan hier: https://www.rhederoord.nl/algemene-voorwaarden/

Is het landgoed exclusief voor ons op onze huwelijksdag?

Er bestaan twee soorten locatiekosten op ons landgoed. Met de ‘Standaard locatiekosten plus minimale afname van 10 hotelkamers’ zijn de ruimtes die jullie nodig hebben beschikbaar op de momenten dat jullie ze nodig hebben. Dit kan dus betekenen dat bijvoorbeeld de feestzaal die jullie mogelijk pas in de avond nodig hebben overdag verhuurd is. Dit is nooit aan een bruidspaar en ook niet aan iets wat voor overlast zal zorgen. De gasten van dit gezelschap kun je tegenkomen bij de receptie, koffiemachine of op het toilet.

Willen jullie dit niet dan is het (indien nog beschikbaar) mogelijk om “Rhederoord Exclusief plus minimale afname 17 hotelkamers” af te huren. Dit houdt in dat jullie het landhuis exclusief tot jullie beschikking hebben. Er zullen dan geen andere gasten in het landhuis zijn gedurende jullie huwelijksdag. De enige uitzondering hierop is het personeel van Rhederoord en mogelijke afspraken die zij hebben.  

Welke afspraken maken we met betrekking tot mooi/slecht weer?

De benodigde binnenruimtes en tuin zijn voor jullie gereserveerd. In aanloop naar het huwelijk op z’n laatst tijdens het puntjes op de i gesprek maken wij met jullie een mooi en slecht weer scenario. Dus welk gedeelte van de dag vindt waar plaats afhankelijk van het weer. Eén dag voor het huwelijk wanneer we weten wat het weer gaat doen hebben we telefonisch contact met jullie voor de definitieve afstemming.

Welke leveranciers kunnen jullie aanbevelen?

Jullie zijn helemaal vrij om leveranciers te kiezen die aansluiten bij jullie wensen en behoeften. Vanzelfsprekend hebben wij onze favoriete leveranciers voor jullie op een rijtje gezet die wij om hun kwaliteit en persoonlijkheid kunnen aanbevelen. Bekijk de vrienden van Rhederoord.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen