Uit welke ceremonie plekken kunnen wij kiezen?

Ons landgoed biedt verschillende plekken waar jullie uit kunnen kiezen voor de ceremonie. In het landhuis hebben is de sfeervolle Brantsenzaal de uitgelezen plek. In de tuin van ons landhuis hebben jullie de keuze uit middenvoor (in het grind met het landhuis op de achtergrond) of onder de Beuk (naast het landhuis in de schaduw). Ook is het mogelijk om een ceremonie plekje in ons park te kiezen, een favoriete plek is naast de bron. Voor een ceremonie in het park berekenen wij wel handelingskosten.

Is er een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig?

Zowel binnen als buiten is er een geluidsinstallatie met microfoon aanwezig. Jullie mogen hier kosteloos gebruik van maken. Graag vernemen wij tijdens het ‘puntjes op de i’ gesprek waar jullie gebruik van wensen te maken.

Is live muziek toegestaan?

Het is zeker mogelijk om jullie op Rhederoord klaar te maken voor jullie grote dag. Voor de bruidegom stellen Live muziek is toegestaan, zowel binnen als buiten. Buiten mogen we tot 21.30 uur versterkte muziek op achtergrondniveau afspelen.

Mogen wij een eigen Babs meenemen?

De gemeente Rheden heeft verschillende trouwambtenaren in dienst om jullie huwelijk te voltrekken. Willen jullie getrouwd worden door iemand anders? Dat kan alleen als deze persoon al een benoemd en beëdigd trouwambtenaar is bij een andere gemeente. Gemeente Rheden benoemt deze trouwambtenaar dan voor 1 dag in hun gemeente. Bij de ceremonie is nog wel een trouwambtenaar uit Gemeente Rheden aanwezig.

Getrouwd worden door iemand die geen benoemd en beëdigd trouwambtenaar is, is dus niet mogelijk. Uiteraard is het wel mogelijk dat voor of na de huwelijksvoltrekking een familielid of andere naaste een speech houdt.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître