Welke diner mogelijkheden biedt Landgoed Rhederoord?

De keuken van Landgoed Rhederood is grotendeels biologisch en onze Chef geeft de voorkeur aan lokale, seizoensgebonden producten. Qua invulling van het diner kunnen we, afhankelijk van de tijd in jullie programma en het budget alle kanten op. Een uitgebreide barbecue op landgoed niveau, een mooi uitgeserveerd gangen diner, een walking dinner, food festival, shared dining of wellicht een combinatie? Het is jullie dag en keuze. Ook worden jullie uitgenodigd voor onze tastemiddag waarbij je tegen gereduceerd tarief kunt proeven. De invulling van het menu is niet standaard en wordt afgestemd op jullie wensen.

Is het mogelijk om een keuzemenu aan te bieden?

Het is niet mogelijk om jullie gasten een keuzemenu aan te bieden. Jullie kiezen een vast menu dat alle gasten nuttigen. Mochten er dieetwensen zijn dan houdt onze keuken hier uiteraard rekening mee en zorgen we voor alternatieven gerechten voor de betreffende gasten.

Wanneer stemmen we ons menu af?

De menu afstemming vindt meestal plaats tussen de tastemiddag en het ‘puntjes op de i gesprek’, per mail.

Kan er rekening gehouden worden met dieetwensen?

Zeker. Onze keuken kan met (bijna) alle dieetwensen rekening houden en zorgt dat de betreffende gasten andere gerechten/hapjes krijgen. Belangrijk is dat jullie deze dieetwensen tijdens het “puntjes op de i” gesprek aan ons doorgeven.

Is eigen catering ook een mogelijkheid?

Eigen catering is helaas niet mogelijk. Mocht er bijvoorbeeld vanuit jullie cultuur een bepaald hapje zijn dat jullie graag willen serveren dan is dit in overleg wel mogelijk.

Kunnen we kiezen welke tafels we willen?

Afhankelijk van de ruimte en het aantal gasten hebben jullie de keuze uit ronde of  1 of meerdere lange tafels. De ronde tafels hebben we in verschillende groottes.

Welk tafellinnen en servies gebruiken jullie?

Wij gebruiken standaard wit tafellinnen, witte borden, glaswerk en zilverbestek. Als jullie hierin iets anders wensen dan is dit in overleg mogelijk maar dient dit door jullie zelf ingehuurd en opgedekt te worden.

Is het ook mogelijk om buiten te dineren?

Bij mooi weer is het zeker mogelijk om buiten te dineren. Dit kan aan de beukzijde naast het landhuis en ook hier hebben jullie de keuze uit 1 of meerdere lange tafels, ronde tafels of een sta-/zitcombinatie.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître