Is het mogelijk om ons feest buiten te laten starten? Zo ja, mag hierbij versterkte muziek worden afgespeeld?

Het feest zou bij mooi weer buiten kunnen starten in de vorm van een borrel. Er mag tot 21.30 uur buiten versterkte muziek worden afgespeeld op achtergrondniveau.

Zou het hele feest buiten plaats mogen vinden?

Het is helaas niet mogelijk om het gehele feest buiten te laten plaats vinden. Dit heeft te maken met dat wij beschermd Natura2000 gebied zijn en met het geluidsoverlast voor de buurt.

Tot hoe laat mag ons feest doorgaan? Kunnen we dit ook op de dag zelf bepalen?

Wij hebben een 24-uurs vergunning en dit betekent dat jullie feest in principe zo lang door kan gaan als jullie willen. Wij adviseren altijd om op een hoogtepunt te stoppen voor het grootste gedeelte van de gasten, dit is vaak rondom 00.30-01.00 uur. Hierna kunnen jullie met de gasten die blijven overnachting nog tot in de late uurtjes naborrelen in de Pubbar. De eindtijd stemmen wij vooraf met jullie af, het is niet mogelijk deze op de dag zelf te wijzigen.

Wij willen graag een DJ laten draaien, waar dienen we rekening mee te houden?

Dat is zeker mogelijk. Belangrijk is om te weten of de DJ eigen spullen meeneemt of gebruik wenst te maken van onze DJ-booth. Deze is compleet met draaitafels, licht en geluid door jullie in te huren.

Welke apparatuur heeft jullie DJ Booth?

Onze DJ Booth is compleet ingericht met 2 draaitafels (CDJ-2000 nexus) en een mengpaneel (DJM-850).

Er komt en band spelen, waar dienen we rekening mee te houden?

Belangrijk is om goed in de rider van de band te kijken wat de eisen zijn en of wij hieraan kunnen voldoen. Indien zij wensen gebruik te maken van een podium is het belangrijk te weten dat dit ten koste gaat van de M2 in de zaal en er hierdoor minder gasten in de zaal passen. Het is mogelijk om via ons een podium in te huren. Zodra jullie een idee hebben over welke band vernemen wij dit graag zodat we samen even kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Is er krachtstroom aanwezig?

Onze feestzaal beschikt over krachtstroom waar jullie gebruik van kunnen maken.

Is een vuur/rook show toegestaan?

Helaas is een vuur/rook show niet toegestaan in onze feestzaal.

Wat zijn de mogelijkheden voor een cocktailbar?

Er zijn zeker mogelijkheden voor een cocktailbar tijdens jullie feest. We maken dan afspraken over welke cocktails er geschonken worden en binnen wel tijdsbestek. De cocktails worden per stuk op basis van nacalculatie gefactureerd.

Is het mogelijk om sterke drank op basis van nacalculatie te serveren?

Tijdens de feestavond kopen jullie  bier/wijn/fris/koffie/thee af. Jullie gasten kunnen dit dan onbeperkt bestellen. Het is ook mogelijk om binnen- en buitenlands gedestilleerd af te kopen. Is dit niet wenselijk dan is nacalculatie mogelijk op basis van hetgeen jullie wensen te schenken. Wij kopen dan een x aantal flessen in, flessen die opengaan berekenen we door.

Tot hoe laat mogen de deuren naar het balkon openblijven?

De openslaande deuren naar het bordes balkon mogen tot 22.30 uur open zijn, daarna sluiten wij deze af voor het geluidsoverlast.

Is er airco aanwezig?

In de feestzaal is airco aanwezig.

Waar kunnen onze gasten roken?

Tot 22.30 uur kunnen de gasten tijdens het feest roken op het bordesbalkon. Wanneer deze deuren gesloten zijn kunnen zij bij de ingang van het pand aan de receptie zijde roken.

Is het toegestaan om vuurwerk af te steken?

Het is op ons landgoed verboden om vuurwerk af te steken.

Naborrel

Kunnen we op de dag zelf bepalen of we een naborrel willen en tot hoe laat?

We stemmen tijdens het ‘puntjes op de i’ gesprek definitief af of jullie een naborrel wensen en tot hoe laat. Het is niet mogelijk dit op de dag zelf nog aan te passen in verband met inkoop een personeelsplanning.

Is het mogelijk om eigen muziek af te spelen tijdens de naborrel?

Tijdens de naborrel kunnen jullie je eigen muziek afspelen. Onze pubbar beschikt over een muzieksysteem met I-pad. Als jullie een openbare Spotify lijst aanmaken dan kunnen wij deze voor jullie afspelen.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître