Hoe laat is het in- en uitchecken van de hotelkamers?

Het inchecken van de hotelkamers in om 14.00 uur en de uitcheck is om 11.00 uur.

Geldt er een minimale afname van de hotelkamers?

Bij een avondfeest geldt een minimale afname van 15 hotelkamers in het Landhuis.

Betalen wij de hotelkamers of kunnen gasten dit ook zelf doen?

Jullie bepalen welke kamers voor jullie rekening zijn en welke voor die van de gasten zelf. Download hier de kamerlijst waarmee jullie de kamerindeling kunnen maken, hierop geef je ook aan welke kamers voor jullie rekening zijn en welke voor die van de gasten zelf zodat wij dit bij incheck weten.

Hoe kunnen onze gasten een kamer reserveren?

Gasten kunnen via jullie als bruidspaar een kamer reserveren. Jullie geven de reserveringen middels bovengenoemde kamerlijst aan ons door. Het is voor gasten niet mogelijk rechtstreeks via ons een kamer te reserveren.

Hoe laat is het ontbijt en kunnen we dit gezamenlijk doen?

Op maandag t/m vrijdag is het ontbijt van 08.00-10.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 tot 11.00 uur. Het ontbijt serveren wij in buffetvorm in het Koetshuis. Het is mogelijk om tijdens het ‘puntjes op de i’ gesprek een tijd af te stemmen voor een gezamenlijk ontbijt.

Is het mogelijk om gasten die elders overnachten toch op Rhederoord te laten ontbijten.

Dit is afhankelijk van het aantal gasten en is altijd in overleg met Max.

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen
Max Ouwens

"Niets is zo persoonlijk als een huwelijk, mijn uitdaging is dan ook jullie persoonlijke wensen zo dicht mogelijk te benaderen. Onder het genot van een kop koffie of wellicht een goed glas wijn bespreek ik graag jullie grote dag om samen tot een mooie invulling te komen"

Max Ouwens Maître